VATAN-BAYRAK-NAMUS-ATATÜRK dediği için ŞEHİT edilen FIRAT ÇAKIROĞLU kardeşimizin ruhu şad mekanı cennet olsun.
Acı'nın rengi olmaz.
YİTİRİLEN HER FİDAN BU ÜLKENİN KAYBIDIR,AYIBIDIR...
VATAN-BAYRAK-NAMUS-ATATÜRK dediği için ŞEHİT edilen FIRAT ÇAKIROĞLU kardeşimizin ruhu şad mekanı cennet olsun.
Acı'nın rengi olmaz.
YİTİRİLEN HER FİDAN BU ÜLKENİN KAYBIDIR,AYIBIDIR...
Ulkede universiteler egitim yeri olmaktan cikti.unilerde kavga nedir ya okumaya gidiyosun sen oraya yazik yahu
İstanbul Üniversitesi'nde bizi gözaltına alıp onları serbest bırakan zihniyetin şehit ettiği genç bir kardeşimiz. Mekanı cennet olsun.
alakalı link
alakalı link 2
Ruhu şad mekanı cennet olsun. Şehit edilen sağ görüşlü bir insan olunca 'duyarlı' insanların sessiz kalmasına da diyecek birşey yok..
Her ne kadar ulkucu hareketin icinde bulunan genc profilinin son yillarda bozuldugunu dusunsem de, Firat bu vatsnin bir evladidir, fidanidir.
Sehidimizin mekani cennet olsun.
Başbuğ Alparslan Türkeş in ölümü ve Devlet Bahçelinin başa gelmesi ile Ülkücü hareket büyük bir darbe almıştır Devlet Bahçeli için Başbuğ un yazdığı mektup malumdur, Ülkücü hareket yalnız bırakılmıştır akepe ye rant ve para için geçen eski ülkücüler amaçlarını belli etmiştir.
Fırat kardeşimin mekanı cennet olsun ailesinin başı sağolsun.
İntikamı alınmıştır diyorlar:
https://www.youtube.com/watch?v=o5DonBBfn7g
bu pekaka akepe hükümeti tarafından azdırılmıştır umarım olaylar daha büyümez mit ve akepenin bir pisliği kesin vardır diyorum.
polislerin olaya müdahil olmaması,izlemesi olayı farklı boyutlara taşımıştır.
olay kahpelik
olay vatan hainliğidir
İKTİDAR DEĞİL MUKTEDİR OLMALIYIZ!
Allah rahmet eylesin gerçekten çok üzücü biz ne hale geldik böyle yemin ederim her gün ayrı bir olay ayrı bir acı ayrı bir şiddet yolda yürürken korkar olduk memleket resmen mayın tarlası oldu kim nerde nereye neden patlayacak hiç belli değil.
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
Benim okulumdada neredeyse her hafta şahit olduğum için ortamı tahmin edebiliyorum az çok.Allah rahmet eylesin,anasına babasına sabır versin.
Maalesef pek öyle olmuyor. 3 - 5 kanı bozuk çıkıp öyle tahriklerde bulunuyor ki ben ve benim gibi hiçbir adam öylece duramaz. Kardeşimizde sağ sol farketmez bi davaya inanmış. Milliyetçi duygularla mücadele etmiş canını kaybetmiş, şehitlik mertebesi kazanmıştır. Mekanı cennet olsun.
Her şerde bir ders vardır diye düşünüyorum. Bu hepimizin yaptıklarıın sonucudur bana kalırsa. Milli benliğimiz kaybettirildi. Hala susuyoruz, resmen üstümüzde ölü toprağı var. Umarım o ruh tekrar kazanılır demekten başka elimden birşey gelmiyor.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun, geride bıraktıklarına Allah sabır versin
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
https://www.youtube.com/results?sear...=nurullah+semo
Bende boyle bir vıdeo buldum......
Scorpion TypeR
Allah rahmet eylesin. Fırat arkadaşımızı öldüren şerefsiz sanırım pkk sempatizanı. Peki şimdi soruyorum: bu pkk'lı itleri şımartan, "bunlarla görüşen şerefsizdir" deyip de görüştükleri ispatlanan, şehide "üç beş kelle", apo katiline "sayın abdullah öcalan" diyen, "bir kaç mehmet şehit oldu diye meclis toplanmaz" diyen kimdi, kimlerdi? unutmayın bu şerefsizleri şımartanları. apo posteri açmak artık serbest oldu. hayaldi gerçek oldu
Allah rahmet eylesin, böyle olaylara izin verenlere bir çözüm lazım. bu haysiyetsizlere meydan bırakan sistemin de ta dibine kibrit suyu...
arka sislerini yakanlara....
Psn: theace85
allah rahmet eylesin.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)