User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
34 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Renault 9 Spring Kırklareli

immortalboss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Renault 9 Spring Kırklareli

Arkadaşlar 1975 Anadol'umu sattıktan sonra biraz daha ekleyip bir şeyler almak istiyordum.Karşıma bu araç çıktı.Döşemeler,kaporta çok düzgün görünüyor.900 km yol gidip elim boş dönmek hem beni yorar.Hem de maddiyat kaybı olur.Kırklarelinde bulunan arkadaşlardan bu aracı yolu düşerse inceleyebilecek olursa çok sevinirim.Sizin de araç hakkında yorumlarınızı bekliyorum.( Spring modelinde ön camlar otomatik değil,çitalar farklı ve camlar renksiz.Ayrıca tek boğaz karbüratör var.Bunu biliyorum kabulümdür. )
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1623049/detay/

drivertech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anılarım canlandı temizse düşünmeden al fiyatı pek iyi değil biraz daha düşebilir 6 bin tl iyi gibi
    Vtec

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    11 sene sıkıntısız kullandık.ilk aracımızdı babam ben ve kardeşim o araçta attık acemiliğimizi.çıkmadığımız yer yapmadığımız işkence kalmadı arabaya banamısın demedi.hayırlısı olsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sağolun.Aracın sağ kapı tarafında bir vuruk var gibi.Başka da kusuru yok.Bakalım 300-500 eksiğim kaldı.Kırklarelinde bu tarafa yakın arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlerse çok iyi olur.

LnchCntrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fiyat çok. Sıkı pazarlık yapın. Bide mümkünse çok iyi baktırın ben o memleketten temiz araba çıktığını görmedim. Tamamen tecrübemi yazdım, yine genelleme yapmayım kimse alınmasın. Bana öyle denk gelmişte olabilir. Şimdiden hayırlısı olsun.

LnchCntrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Özür. Kırıkkale diye okudum. Edit geri gelsin

Ozan.E - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlan yeri Lüleburgaz, il merkezi değil Galerinin pek fiyat düşeceğini zannetmem ama aracı isterseniz sordurabilirim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araba temize benziyo 6.500 e falan alınabilir

SieRRa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şuan aracın yanındayım isterseniz sahibiyle bi irtibata geçin içi çok temiz duruyo araba pazarına çıkarılmış yarin buyuk ihtimal satılır bu araba

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SieRRa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şuan aracın yanındayım isterseniz sahibiyle bi irtibata geçin içi çok temiz duruyo araba pazarına çıkarılmış yarin buyuk ihtimal satılır bu araba
    Vay şansa bak.Çok demiz duruyor.Hocam aracın kapısında vuruk var mı peki? Bu saatte aramayalım. Yarın sabaha ararım artık.Gözünüze takılan başka bir yer var mı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birkaç fotoğrafını çektim numaranizi verin fotoğrafları whatsapp dan gondereyim

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araba ciddi temiz duruyor canlıdada böyleyse kaçmaz bence

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Az önce arkadaş sağolsun birsürü resim gönderdi.Bir tek bagaj kapağında bir ayarsızlık ve birkaç çizik dışında aynen öyle duruyor.Bakalım yarın bir sahibiyle konuşalım.900km yol gelip 900 de geri döndüm mü benim pil de biter zaten.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pazarda fiyatı 7500 yazmış fotoğrafları arkadaşa gönderdim. Güzel bi pazarlıkla alınıp binilir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SieRRa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pazarda fiyatı 7500 yazmış fotoğrafları arkadaşa gönderdim. Güzel bi pazarlıkla alınıp binilir
    Aynen kardeşim.Buradan da teşekkür ederim tekrar.Böyle insanların halâ daha olması beni mutlu ediyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lafı bile olmaz yeterki işiniz olsun. Biraz da olsa yardımcı olabildiysem o bana yeter. Benimde işim düşse aynısını sizin de yapacağınızdan eminim. Hayırlısı olur inşallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araba harbiden temiz ama o paraya brodway al.2 Sinede uzun yıllar bindim kullandım.
    Farkları Spring_brodway.
    Hemen hemen aynı yakarlar fakat brodway daha istekli gider. Brodway 72(enjeksiyonlu brodlar 80 hp ) hp Spring 60 hp(70 lik versiyonları Türkiye de yok diye biliyorum)
    Direksiyonları 2 sininde kara düzen ama ne hikmetse Spring in kazık gibi direksiyonu var Brodway den daha sert olduğu aşikar.
    Brodway in şanzımanı spring den daha seridir.
    Brodway alt devirlerde daha canlıdır.
    Opsiyon farkını yazmışsınız bence 2 sinide opsiyonları yok gibi bordway in opsiyon konusunda tek avantajı ön camlar oto olması(onuda ön göğüse koymuşlar zaten sonradan akıllarına gelmiş heralde. Ayrıca bazı springlerin ön camları da otomatiktir)

Diyeceklerim bu kadar 7 milyar vericeksin kötü bir şey almanı istemem, parayı sonuçta yolda bulmuyoruz.

Slipshod - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tayfun.O Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araba harbiden temiz ama o paraya brodway al.2 Sinede uzun yıllar bindim kullandım.
    Farkları Spring_brodway.
    Hemen hemen aynı yakarlar fakat brodway daha istekli gider. Brodway 72(enjeksiyonlu brodlar 80 hp ) hp Spring 60 hp(70 lik versiyonları Türkiye de yok diye biliyorum)
    Direksiyonları 2 sininde kara düzen ama ne hikmetse Spring in kazık gibi direksiyonu var Brodway den daha sert olduğu aşikar.
    Brodway in şanzımanı spring den daha seridir.
    Brodway alt devirlerde daha canlıdır.
    Opsiyon farkını yazmışsınız bence 2 sinide opsiyonları yok gibi bordway in opsiyon konusunda tek avantajı ön camlar oto olması(onuda ön göğüse koymuşlar zaten sonradan akıllarına gelmiş heralde. Ayrıca bazı springlerin ön camları da otomatiktir)

Diyeceklerim bu kadar 7 milyar vericeksin kötü bir şey almanı istemem, parayı sonuçta yolda bulmuyoruz.
    bahsedilen araçlar 20 yıldan yaşlı araçlar o yüzden bu model araçlarda brodway hızlı spring yavaş demek yanlış olur. bende spring var bir çok brodwayden seri. bakımlı motor var bakımsız motor var.

direksiyon sertlikleri lastik hava basıncı lastiğin durumu alt takım bakımı her şey etki eder. bende ki springin yumuşak mesela direksiyon.

benim springde lpg mikseri kazık mikser tabir edilen mikserden var karbüratör delinerek takılandan çekiş azalması çok belli değil ki bir ikincisi benzinde çalışırken zengine düşme gibi durum yok. kışın nazillinin en soğuk gününde ciklesiz tek marş çalışıyor. 90-100 gibi hızlarda boşa atınca stop etme durumları yok vs vs.

donanım farkına gelecek olursak. renkli cam bro.da film çektir springe
    otomatik ön cam bro.da ver 150-200 lira taktır otomatik cam
    onun dışında zaten çıtaların rengi vs fark yok denebilir.
    bro elektronik ateşleme spring bobinli. ben daha niye elektronik değil bunu ateşlemesi demedim hiç bu zamana kadar. springim var diye övmek adına demiyorum. ama sırf brodway diye temiz springden vazgeçip aynı paraya dökük brodway almak da biraz tuhaf yani. memlekette böyle bir inanç var nedense. saygılarımla
    Emniyet kemeri sizi koltuğa değil hayata bağlar!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Slipshod Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bahsedilen araçlar 20 yıldan yaşlı araçlar o yüzden bu model araçlarda brodway hızlı spring yavaş demek yanlış olur. bende spring var bir çok brodwayden seri. bakımlı motor var bakımsız motor var.

direksiyon sertlikleri lastik hava basıncı lastiğin durumu alt takım bakımı her şey etki eder. bende ki springin yumuşak mesela direksiyon.

benim springde lpg mikseri kazık mikser tabir edilen mikserden var karbüratör delinerek takılandan çekiş azalması çok belli değil ki bir ikincisi benzinde çalışırken zengine düşme gibi durum yok. kışın nazillinin en soğuk gününde ciklesiz tek marş çalışıyor. 90-100 gibi hızlarda boşa atınca stop etme durumları yok vs vs.

donanım farkına gelecek olursak. renkli cam bro.da film çektir springe
    otomatik ön cam bro.da ver 150-200 lira taktır otomatik cam
    onun dışında zaten çıtaların rengi vs fark yok denebilir.
    bro elektronik ateşleme spring bobinli. ben daha niye elektronik değil bunu ateşlemesi demedim hiç bu zamana kadar. springim var diye övmek adına demiyorum. ama sırf brodway diye temiz springden vazgeçip aynı paraya dökük brodway almak da biraz tuhaf yani. memlekette böyle bir inanç var nedense. saygılarımla
    Abi nazilli en çok ne kadar soğuk oluyor Allah aşkına. Sen soğuk görmemişsin bu sene -19 u gördük arabayı zorla 2 litre sıcak su dökerek çalıştırdım mazot pompasında ki mazot donmuş
    her ne kadar 20 yıllık arabalarda olsa ben şöyle arada sırada gaza basmayı severim gaza basınca arabanın azda olsa bir tepki vermesini isterim bu springte hiç yok. Yasal hız sınırı zar zor aşıyor Brodway hiç olmasa 150 yapar yani bizde öyleydi 2side(bro ve spring vardı bizde de biliyorum az çok) inanılmaz derecede temizde bu araba temiz diyene taş çıkarırdı 2 side 2 sinde gram boya yoktu birini zaten brodwayı 99 senesinde 40.000 km de almıştık zaten spring aldığımızda 150.000 km olması lazımdı. 2 sinide motoru çok iyidi ve brodway den sonra springe binen birisi olarak brodway springe taş çıkartır.Zaten brodway den springe düşmeyen biri anlamaz yazdıklarımı. Size bir tek otomatik cam yok gibi gelir ama öyle değil işte. 20 yıllık arabada da bana göre bundan sonra çokta temiz olması anlam ifade etmiyor illaki bu araba da arıza vericektir. Ha bu arada flashlara boşuna brodway şanzımanı takmıyorlar onu belirtiyim. Bana göre 2 side övülecek araba değil ayağımı yerden kessin, parçası ucuz olsun ustası çok olsun diyorsan alırsın başka bir numaraları yoktur 2 sininde ama Brodway daha iyi. 7k ya güzel brodway alınır keyfe bakılır.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)