Bende bu pis alerjiden var. yıllardır çekiyorum bu hastalığı. şu son 2-3 gündür çok beter etti beni. aramızda illa ki bu alerjiye sahip olanlar vardır. iacil ilaç tavsiyesi istiyorum.
Daha herhangi bir test yaptırmadım ama benim de toza karşı sanırım alerjim var. Ev tozu ya da dışardaki toza.
Hele bir keresinde bir vücudumun her yerini kaşıntı tutmuştu ki, yüzümü kesesim gelmişti.
Benimde ilkbaharda cicekler acarken,kavak tozlarından,polenlerden falan olur ama şu son 2-3 gündür özellikle aksamları hapsırmaktan burun akıntısından illallah ettim sende diyince süphelendim suan acaba bi çiçek vs açtıda ondan mı oldu çözemedim bak :/
İlacıda önerdim ama bana yaradı diye sanada yarıcak değil dikkat etmende fayda var
Bende son 1 yıldır bir hayli müzdaribim. Geçen yıl doktora gittim ve ilk etapta verdiği ilaçlar Sinus Rinse kit(burun ve geniz temizleme amaçlı) + rhinocort spray + Cirrus Tablet + Notta Tablet ve 10 adet iğne idi. Bunlar bir süre idare etti. Tad alma duyum geri geldi, nefes alma sorunum kalktı hapşırmalarım azaldı.(Bunlardan önce her sabah kalınca mütemadiyen 20 kere hapşırır gün içerisindede bu sayı 60-70lere kadar giderdi tahminim.) Daha sonra Tekrar farklı bir doktora gittim ve Nasacourt spray ve Xyzal tablet yazdı ve ömrün boyunca kullanacaksın dediki öyle gözüküyor keza bırakırsam eskiye dönüşler başlıyor. Şimdi 2-3 günde bir tablet içiyorum spreyide aynı şekilde kullanıyorum.
geçmiş olsun allerjik astma hastasıyım 4 sene aşı tedavisi oldum %75 seviyesinde yiyecek ve bitkilere alarjim var size Xyzal ve otrivine burun spreyi öneririm fakat bu havalarda ev tozundan yada yediğiniz bişeyden oluyo olabilir bence test yaptırın doktor kontrolunde ilaç alın şakaya gelmez ilerisi için
Her sene farklı ilaçlarla aynı dertten kurtulmaya çalışıyorumikinci sene aynı ilaç iş yapmıyor çok enteresan bir durum. Ama şimdiye kadar en iyi geleni Xyzal olmuştu. Alerji testinde kaldırım dibinde biten yeşilliklere alerjim çıktı, çok uzun süreçli bir iğne tedavisinden bahsetti doktor amd kurtulma şansı %50 diyince vücudumu kevgire çevirmemeye karar verdim ve yaptırmadım iğneleri.
Her ilkbaharada dua ediyorum yağmurdan gözümüzü açamayalım diye, yağmur yağınca hiç sıkıntı çekmiyorum![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
yanılmıyorsam xyzal 5mg, ben size 10 mg lık olan zyrtec tavsiye ediyorum, yalnız kimine uyku yapar dikkat edin,
nasonex + zyrtec = rahat hayat
alerjik astımlı biri olarak söylediğimi kaale alabilirsiniz![]()
TK 777 - Agu Engine 2.0 Stroker GTX3076 Gen2
FRK 02 - 2.0TFSI Stage 3 Golf MKV GTI DSG
TK 757 - Mazda 323GTX AWD TURBO
VTE 60 - Gen5 Prelude 2.2 Vti
Bende de var yanlız şöyle bir sıkıntı var bir sürü test yaptırdım neye alerjimin olduğu tespit edilemiyor,bazen arka arkaya 10-11 kez hapşırdığım oluyor kol boyun ne var ne yok uyuşuyor,tek çaresi xzyal+nasonex sprey düzenli kullandığımda bir sıkıntı olmuyor,malesef çok güneşe maruz kaldığımda beter oluyorum,bitkisel olarak çözüme ulaşanlar var ancak hiç denemedim....
allerjik rinit denen illetin tedavisi yok ben 4-5 sene önce sinüzüt ameliyatı ve devüasyon nedeniyle burnumdaki kemigi kırdılar ,ama şimdi yine başladı sürekli flixsonaz sprey kullanıyorum aşırı derecede başınızı korumanız lazım
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Yan etkilerine dikkat edin Desmont'un bunuda bir sene kullandım aşağıdaki sıkıntıları yaşatmaya başlayınca bıraktım.
DESMONT kullanan yetişkin, adölesan ve pediyatrik hastalarda nöropsikiyatrik olaylar raporlanmıştır. Pazarlama sonrası verilerde DESMONT kullanımı sırasında ajitasyon, saldırgan davranışlar veya düşmanlık hissetme, endişe, depresyon, rüya anormallikleri, halüsinasyonlar, uykusuzluk, huzursuzluk, hareketlilik, uyurgezerlik, intihar düşüncesi ve davranışı (intihar girişimi dahil) ve tremor gibi bozukluklar bildirilmiştir
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
diprospan yaptırıyorum senede 1 kere bana çok iyi geliyor aleriyi yaşamayan bilmez bela bişeydir bunun sayesinde normal hayatıma döndüm
bende de 4-5 senedir aynı sıkıntı var. sabahları uyanın hapşırma krizlerine giriyorum. iki günde birkez gece yatmadan rupafin içiyorum.yine hapşırıyorum ama ara ara çok rahatsız etmiyor.
Lokman hekimin 10 gunluk tedavi orucunu okuyun yusuf adli bir ogretmen deneyimlerini anlatmis
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)