User Tag List

16 sonuçtan 1 ile 16 arası

Konu: clio 2 alınırmı ( 15 ,16 bin arası araç tavsiyesi )

serkan6606 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

clio 2 alınırmı ( 15 ,16 bin arası araç tavsiyesi )

Merhaba ustalar. aklımda bu araç var 15 16 bin param var Arkadaşlarım ve kuzenim bu araç ları tavsiye ediyor. düzgün bir aile arabası olsun beni yolda bırakmasın. az yaksın ve önemli olanı satmak istedigim.de satabileyim. benim aklımda e30 yada 2000 üstü tofaş vardı ama 2001 tofaşlar 13 14 den aşşagı değil ölüleri bütün sorduklarım haram o paralar o arabalara e30 a yönlendirdiler düzgün bir e30 da 17 den aşşagı değil. derken kuzenim ısrarla clio 2 diyor 2000 2004 arası sedan yada 5 kapı hatchback leri öneriyor piyasası hızlı düzgün bulunabiliyor sizlerin fikirleri neler peki ? kronik sorunları ortalama bakım fiyatları ? yada o paralara hangi araçlar alınır

Grimlord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alınır,mis gibi de binilir. 1.6 rxt veya 1.4 16v olanlardan al.

sunrooflar sıkıntı bu araçlarda alırken varsa iyi baktır.onun dışında az yakar,fena da gitmez.düşünebilirsin. (bir cliocu olarak yazıyorum )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.6 rxt lere iyice bi alıcı gozuyle bakdım sagolasın piyasası hızlımı peki anlatılan kadar ? tek degisenli yada sadece 2-3 lokan boyalı bütceme göre güzel arçalar var 1.6 seçeneginde ama 1.4 ün 17 den aşşası yok . sagolasın

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Connecting site...
    yakın arkadasımın arabası dusunursen fıyatta bır mıktar yardımcı olabılırım. tampon ve sol camurluk degısık. farkı zamandada kaputla bagaj boyalı olarak almıstık aracı detay ıstersen pm atabılırsın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teşekkür ederim usta araç benim bütçemi aşar ...

batu35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.6 rxt ler 8 v motor pek gitmez yakıtı biraz fazla 1.4 rxtler 16v motor hem gider hemde ekonomik bence 1.4 lere bakın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2002lerde bazıları makyajlı kasa oluyor o paralara onu vermezlerde,2000-2002 arası makyajsızlar alınabilir hatta sıkıntı olmazsa tek kapı 1.6 16v sportta düşünebilirsin
    Linea 1.6Mjet

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı batu35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.6 rxt ler 8 v motor pek gitmez yakıtı biraz fazla 1.4 rxtler 16v motor hem gider hemde ekonomik bence 1.4 lere bakın
    usta hangı model onlar 1.6 ların hepsimi 8 v ? bazıları sedan bazılar hatcbak rta sı var rn si var bir sürü modeli var .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ALınır arac sahsen 1.6 RXT si. Ama alırken motor kondısyonuna ıyı bakılması taraftarıyım. Piyasısı hızlı meganlarla aynı motoru paylaşıyor. Eger sagır deılse cogu 1.6 araca gore ıyıde yurur.

İşin yolda kalma kısmına yapacagım yorum ise hangi aracı alırsan al verecen 1000 lira vericen bakımını yaptırcan trigerini degişcen en onemlısı.

onun haricinde kronıklerı pek yoktur desek yeridir. Kullanımı cok cok yumusak deıldır ama zamanlan alışılır. Yol tutus desen yok denılebılır.

yanı kısacası uzmez. sonucta 10 15 yaslarında arac. Bulunabılırse o paralara japon grubundan piyasası hzılı bır seyde alınabılır.

Grimlord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    saglıklı bi 1.6 rxt şuan lpgde kuruş hesabıyla 23-24 yakar, ki bu acaip ekonomik olur.

gidişi de fena degil,daha iyi giden istersen sport alırsın,16v onlar,yakıtta ortalama 20-22 kuruş falandır.(ben şuan ortalama 20 kuruş yakıyorum misal,güzergah rahat çünkü)

ama bu ara fiyatlar uçtu tabi.temizini bulmak cok zorlaştı.

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serkan6606 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teşekkür ederim usta araç benim bütçemi aşar ...
    sorun yok. bende 1.4 lerden tavsıye ederım 98bg oluyor.

BıD-Clio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Clio b alınıcaksa kesınlıkle hb sı alınmalı ... 1.4 16v 98 bg olanı en cok tutulan ve en sorunsuz olan aracıdır. 1.6 rxt ler 8v eskı tıp motor vardır . megane motorlu olanlar tek kapı 1.6 16v olanlarıdır . kesınlıkle 1.4 rxt tavsıye ederım sedanlarla arasında cok farkı var cunku ıthal fransız kasa olarak cok daha dayanıklı kalıtelıdır sedanlarının kapı dosemelerı cam dugme butonları fln farklı yerlerde ve dosemelerı plastıktır . hb lerınde ıse dosemeler derıdır . ben yaklasık 5 sene kullandım 130 bındeydı aracım 190 bınn cıvarında sattım. 5 sene ıcındekı masrafım aku ( ılk akusuydu) , trıger setı (zamanı gelmıstı ) ,debrıyaj aynı sekılde onun harıcınde hep perıyodık bakım extra hıcbır sıkıntı yasamadım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BıD-Clio Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Clio b alınıcaksa kesınlıkle hb sı alınmalı ... 1.4 16v 98 bg olanı en cok tutulan ve en sorunsuz olan aracıdır. 1.6 rxt ler 8v eskı tıp motor vardır . megane motorlu olanlar tek kapı 1.6 16v olanlarıdır . kesınlıkle 1.4 rxt tavsıye ederım sedanlarla arasında cok farkı var cunku ıthal fransız kasa olarak cok daha dayanıklı kalıtelıdır sedanlarının kapı dosemelerı cam dugme butonları fln farklı yerlerde ve dosemelerı plastıktır . hb lerınde ıse dosemeler derıdır . ben yaklasık 5 sene kullandım 130 bındeydı aracım 190 bınn cıvarında sattım. 5 sene ıcındekı masrafım aku ( ılk akusuydu) , trıger setı (zamanı gelmıstı ) ,debrıyaj aynı sekılde onun harıcınde hep perıyodık bakım extra hıcbır sıkıntı yasamadım

usta bütceme uygun genelde rta ve rn ler var ? bu rta ve rn ler alınmazmı yani illa rxt mi ? 1.4 lerin rxt leri sahibindene bakıyorumda 17 18 altı yok :S 1.6 ların mevcut bütceme göre 1.6 rxt lere bakıyorum ama 1.4 lerde rta rn ler mevcut 15.5 15 civarı gayette temiz bi kaç araç gözüme kestirdim tek parça boyalı yada degişenli kasa temiz az km yapmıs

BıD-Clio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serkan6606 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    usta bütceme uygun genelde rta ve rn ler var ? bu rta ve rn ler alınmazmı yani illa rxt mi ? 1.4 lerin rxt leri sahibindene bakıyorumda 17 18 altı yok :S 1.6 ların mevcut bütceme göre 1.6 rxt lere bakıyorum ama 1.4 lerde rta rn ler mevcut 15.5 15 civarı gayette temiz bi kaç araç gözüme kestirdim tek parça boyalı yada degişenli kasa temiz az km yapmıs
    en kalıtelı en donanımlıları rxt dır hb 5 kapıda en tutulan motoru da 1.4rxt dır rta lar bos modelı zaten kapı dosemelerı bıle farklı ve bır cok ozellıgı yok motoruda eskı tıp ...

hondafit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    15500 e clio 3 aldım düplü canavar gibi.1.4 76 km gidiyor 20 liralık gazla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hondafit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    15500 e clio 3 aldım düplü canavar gibi.1.4 76 km gidiyor 20 liralık gazla
    hangi model kaça aldın su anda memnunmusun usta kaç model aydınlatırmısın

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)