Selamlar
Golf 1.8t motor modifiyesinde aldigimizz JE 82mm. Forged pistonlar arabanin yağ püskürtme jetlerine carpiyor ve takamiyoruz. Bu sorun başına gelen var mi? Ne yapabiliriz?
Selamlar
Golf 1.8t motor modifiyesinde aldigimizz JE 82mm. Forged pistonlar arabanin yağ püskürtme jetlerine carpiyor ve takamiyoruz. Bu sorun başına gelen var mi? Ne yapabiliriz?
Bu sorunu başka motorlarda CP pistonlar ile yaşayanları görmüştüm. CP'nin yağ jetlerini çıkış açısı bozulmayacak şekilde yamultmayı yada pistonlarınyağ ketlerine gelen kısımlarını frezede almayı önerdiklerini gördüm. Fabrikasyon çapraz açılı gelenleri ise sağ ve sol kısımları çapraz değişin diyorlar.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
evet je pistonlar yağ jetlerine çarpıyor pistonu yerine bile oturtamıyorsunuz pistonların o kısımlarını almanız gerekiyor bunu yaparken ağırlıkları tartarak yapmalısınız
RACE WERKS
Daha önce pistonun kenarından 3mm. kadar aldıran oldu mu? bu sitede olduğunu duymuştum. konuyu bulamadım. fikirlerini almak isterim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)