User Tag List

8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: izmir - istanbul

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

izmir - istanbul

Merhaba arkadaşlar, izmir den istanbula en son 2003 yılında araba ile gelmiştim. Önce Çanakkale üzerinden geçeyim dedim Trakya ya ancak bir kaç kişi yolun iyi olmadığını söyledi. Uzatmadan sorum şu izmir den akbati AVM ye gideceğim en mantıklı güzergah nasıldır. Zaman sıkıntım yok ablama sürpriz yapacağım is cikisi. Çıkış saatine yetişmek yeterli. Araç 2001 1.4 16v Clio Symbol, tupsuz. Yalova dan (sanırım 13:30 feribotu makul) yenikapi ya çıkıp oradan akbati ya yol almak en mantıklı gibi. Saat 17:30 yetisirim diye düşünüyorum. Istanbul trafiği ürküten cinsten olduğu için o saatlerde nasıl olur acaba?
    Fikirlerinizi esirgemeyen lütfen...

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yenikapıdan akbatıya kullanıcağınız yol amanda aman yoğun olmaz, hele 17.00dan önce geçerseniz hiç olmaz bile diyebilirim. Eski vapuru kullanıcak olursanı o saatlere kalmamaya çalışın

B.Koçer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İzmir cıkıs bornova sabuncubeli

manisanın içinden dolanın daha kısa dedi arkdasım giderken içinden geçtik daha kısa

hiç feribot kullanmayın 80 lira mı ne olmus yazık günah araba o kadar yakmaz 100 km yolu hem cok keyifli korfez yolu

yollar düzgün calısma falan da yoktu

manisa merkeze köprü yapmaya calısmıslar onun bağlantıları bozuk bam güm gidiyorsunuz 1-2 metre

birde körfezde 1-2 yol bozuktu tunelden sonra mı once mı hatırlamıyorum

aşşa yukarı git gel bi 300 lük olucaksınız kesenize bereket hayırlı yolculuklar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Acikcasi çok ani karar verildi o 300 u gözden çıkardık. Yolculuk perşembe olacak. Feribot düşünüyoruz, Körfezi dolaşmaya düşünmüyoruz. Sitesinden baktım arac+bir yolcu 100 u geçiyor. Cevaplarınız için teşekkürler...

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İdo kullanırsanız 100kmden baya fazla kısaltıyor yolu, es topçular vapuru tam 100km kısaltıyor.

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bız grup olarak Izmıre piste gıdıyoruz cuma gunu ve bandırma arabalı ferıbot hem daha kısa hem daha hızlı oluyor.
    Onu tavsıye ederım....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tam geçen hafta yaptığım yolu sormuşsunuz. Evim bahçeşehir de izmire gidip geldim. Kesinlikle Bandırma - Yenikapı arabalı feribotunu öneririm. Izmir'den Bandırma'ya ort. 130-140 km ile 3 saatte geldim. Feribot 2saat 10 dk. Eğer trafik saatini atlatırsanız Yenikapı - akbatı avm arası 30dk

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gittim-geldim... Daha da arabayla gitmem İstanbul'a... Allah orada yaşayanlara sabır versin... Bursa-Balıkesir-Manisa-İzmir yolu harika ama İstanbul'a girdim felaket. Bu yolculuğun gidiş kısmında İstanbul çok sıkıntılı geçti... 4 saat mahsur kaldım diyebilirim. Uçak candır...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)