Selam, katalizörlü araçlarda oksijen sensörü katalizörden sonra mı olmak zorunda oksijen sensöründen sonra katalizörlü eksoz sistemi olur mu ?
Ayrıca katalizörler temizlenebiliyormuş temizleme maddesi olarak ne kullnılıyor bilgisi olan varmı ?
Selam, katalizörlü araçlarda oksijen sensörü katalizörden sonra mı olmak zorunda oksijen sensöründen sonra katalizörlü eksoz sistemi olur mu ?
Ayrıca katalizörler temizlenebiliyormuş temizleme maddesi olarak ne kullnılıyor bilgisi olan varmı ?
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
Tek O2 sensörü varsa konum egzoz manifoldu ile katalizör arasında olması gerekiyor.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Temizlenmesi konusunda link:
Catalytic Converter Cleaner | Efficient Catalyst Converters | Сatalyticexhaust.ca
Bu arada katalizor degil katalitik konvertor.
You call it turbo lag , i call it foreplay ...
benim clio 1.6'da sensör kattan sonra idi,şuanda iesim var sensör kattan önce![]()
aracı yüksek fiyata satmam için elinizde 'jdm' yazısı varmı ??
Abi ben katı söktürüp yerine düz boru çektirdim. Katı yıkamacıya verdim içine köpük sıktı sonrada basınçlı su bütün kurum çıktı,eh dizeldi tabi epey bi kurum attı.
Benim yöntemim pekte sağlıklı olmayabilir. Ama ben katı 2 senede 1 muayeneden muayeneye takıyorum ondan sorun değil.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)