İlk uygulama haliç köprüsü üzerinde dün yapılmış.
Hayırlı olsun, herşey tamam bir bu eksikti.
" Türkiye'de trafiği motorcular dize getirecek "
https://www.facebook.com/yolhicbitme...type=2&theater
İlk uygulama haliç köprüsü üzerinde dün yapılmış.
Hayırlı olsun, herşey tamam bir bu eksikti.
" Türkiye'de trafiği motorcular dize getirecek "
https://www.facebook.com/yolhicbitme...type=2&theater
34FN222
FN2 TYPE-R
Aynı cezai işlem motorcuya da uygulansın o zaman , çekimde elbetteki motorcularında hataları oluyor ? Ha ben yine de söyleyeyim gereksiz makas durumunda milletinin canını malını tehlikeye atıyorsam buyursun alsın ehliyetimi problem değil haklıdır . Ama trafik kurallarından bi haber sol şeritte 50yle giden adama mecburen makas atarım benim önümü kapatmaya hakkı yok mümkünse cezai işlemi de böyle durumlarda bana değil ona uygulasınlar . Illa yazıcam diyorsa da girmem çevirmeye başkasının gereksiz ihlali yüzünden ehliyetten olacaksam yazsın arkadan çevirmeden kaçtı diye kralı 400 lira
Vatandaşın görevi kolluk kuvvetlerinin görevini yapmak değildir . nasıl sellektör yakıp radarı belli etmek suç ve kavgayı ayırmaya kalmakta cezaya tabii ise bu olayda aynı . Ki yanlışı düzeltmek içinde motorcu yanlış yapmış. Cezai işlem motorcuyada uygulanmalı.
2 milyarlık su'cu motoruna binip, kafasındaki çin malı kaskına go-pro takan motorcular yüzünden olan araba kullananlara oluyor.
ben hergün araba kullanırken sağımdan solumdan sinek gibi geçen motorculara dikkat etmek zorundamıyım... ben böyle adaletin....
34FN222
FN2 TYPE-R
O zaman 50yle soldan tintin gideninde ehliyetine el koyulsun...
Tamam olumune makas atininkinide alda gitmeyeni ne yapcaksin?
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
Kafasina go proyu takan kendini birsey saniyor tamam sirekkonun yaptigi normal degil ceza alsin ama sadece otomobil degil motorlularin yaptiklarinida boyle ifsa etsinler tek tarafli olmaz
Haber yapmak için yapılmış çevirme. Teşkilat çok sever böyle reklamları, bir iki tane şube müdürü çıkar konuşur "emniye yanınızda gece gündüz sizin güvenliğiniz için çalışıyor." derler geçerler.
Cezai işlem falan uygulanmaz,uygulanamaz.
Çok değil 4,5 ay öncede "makas" atana hapis cezası diyorlardı yine yolda giderken önümüzden çok arkamıza bakıyoruz salağın bir tanesi "makas" atarken gelip vurmasın diye.
Herkes burda masallah yaziyo ciziyo da 1tane yorum yok motorcuya saygi duyulan. Motorlu hangi seritten gitse tumaraclar %80 gotune giriyo veya yakin geciyo veya sikistiriyo vsvs. 1kisi cikipta ben duzgun araba kullaniyorum olsun iyi olmus diyen yok. Idrak edilicek olan nokta zaten bundan dolayi ceza yazilmasindan ote kimsenin motor ve motorcuya saygi duymamasi. Davulun sesi uzaktan hos gelirmis nasil olsa arac surerken karoser var dimi : )
Gecin bu isleri agalar,arkadaslar,forum uyeleri ne olarak istiyosaniz alin ustunuze cumleyi. Arac surucusu diger araca saygi duymuyo bizim ulkemizde motora mi saygi duyucakmis.
Kimse gecip sen yaapmiomusun etmiomusun demedim,yaparim cezasini da cekerim bu benim bilcegim is bosyazmanin manasi yok.
Allah kabul etsin oruçlarinizi.
- K -
________
Dr.Ecu
Şimdi makas var makascık var . herif araba solluyo solladığı araba 70 le giderken sollayan sivri zeka en sol şeritte 71 le sollamaya çalışınca ufak çaplı bi sinir krızi geçiriyo insan .gaza dokun birazcık solla geç sağa arkadaş .
aslında herşeyden önce şu hız yapan harfiyat kamyoncularının bi ehliyetini alsınlar . sorunlar, sıkıntılar öncelikle büyükten küçüğe doğru çözülmeli ..
hep bu "seni döverim sonra youtube'a yüklerim" den sonra başladı mevzular
takıcam kafama go pro yu atıcam makası yanıma gelen motorcuya aynısını diycem
#ckrc: katılıyorum reklam kokan hareketler bunlar
Keşke bir sistem olsa görüntüleri yükleme yapsak
Plaka sahibini men etseler 2 yıl
Bu istanbul o zaman adam olur iste.
Soldan 50 ile gidenler makas atanlar filan çok iyi olurdu.
Polis yetişmez bu ise yetersiz kalır. Vatandas memur olmalı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)