Yaklaşık 40 lira bütçem olacak kısmetse aracımı satınca, artırma durumum malesef yok.
Bu paraya, zevk verecek sorun dert açmayacak araç arıyorum. Astra 2.0 gtc modeline niyetlendim fakat bulamadım aradıgım gibi, 1.6T baktım o da pek cezbeden bişey çıkmadı ayrıca yeterince hızlı olmayacagından korktum. Biraz maço, agresif bi araç arıyorum fakat benzinli binme durumum yok. Sakinde LPG ile kullanılacak, gazlarken benzin. Bu sebepten ve IDS+ gibi sistemlerden, toklugundan alt takım sıkılıgından dolayı Astra H mantıklı gelmişti fakat bulamadım. Kriterlerim bunlar, LPGli olması şart, dizel istemiyorum kesinlikle. Agresif olacak, zevkli olacak, hızlı ve problemsiz olacak. Ben bulamadım, bakalım tech ne diyecek
Lpg ile ilgili yorum yapılmazsa sevinirim, elbette durumum olsa benzinli isterim.
Asıl hayalim s14a ya da ep3 fakat durumum şu an müsait değil, s14 alsam binemem, ep3 için de bütçem yok. Hani alsam benzinli olsun az bineyim problem değil ama, bu iki arabadan biri olmadıkça da benzine bu kadar para bayılamam bi anlamı yok benim için.