User Tag List

Sayfa 1/7 123 ... SonSon
125 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: ek iş ile ilgili yardım öneri

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ek iş ile ilgili yardım öneri

Herkese selam , yaklaşık 8 ay önce eşime kanser teşhisi konuldu çok şükür ameliyat ve şuan devam eden ilaç tedavisi ile sağlığına kavuştu , bu süreçte elimizde ki herşey gitti ( para değil ailem için canım dahi feda ) ve çok fazla borcun içine girdim , aylık maaş gelirim malesef borçlarımı karşılamıyor ve her geçen ay daha da içeri giriyorum ,aynı zamanda bu sene sonuna kadar kiracı olarak oturduğum evi boşaltmam gerekiyor kentsel dönüşümden dolayı yıkılacakmış,elimde sadece arabam var Allah göstermesin eşimin hastalığı tekrar nükseder diye satmakta istemiyorum.çünkü bu hastalık tekrar ortaya çıkarsa tedavi ettiremem. bu durumdan kurtulabilmek için acil olarak ek işe ihtiyacım var fakat şu an çalıştığım iş yeri hiç bir maazeret kabul etmeyip ek işi onaylamıyor.SİGORTASIZ,akşamları saat 18:30 dan sonra ve haftasonları tam gün çalışabileceğim ek işe ihtiyacım var , elimden garsonluktan bahçevanlık,marangozluğa kadar her iş gelir ayrıca a2 ve b ehliyetim var . ,Yardımcı olabilecek , bişey duyan personel ihtiyacı olan bana ulaşırsa çok sevinirim.Kefil ve referans da verebilirim.Teşekkürler.adım selçuk 30 yaşındayım lise mezunuyum 05346162256

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok geçmiş olsun, inşallah tekrarlamaz hastalık.Allah yardımcınız olsun, şifa versin.
    mesafeden dolayı malesef iş konusunda elimden birşey gelmiyor.istanbuldaki eş,dost,akrabalarımla görüşeceğim yine de.istanbulda ne taraftasınız onu da belirtirseniz sizin için daha iyi olur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı omR35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok geçmiş olsun, inşallah tekrarlamaz hastalık.Allah yardımcınız olsun, şifa versin.
    mesafeden dolayı malesef iş konusunda elimden birşey gelmiyor.istanbuldaki eş,dost,akrabalarımla görüşeceğim yine de.istanbulda ne taraftasınız onu da belirtirseniz sizin için daha iyi olur.
    teşekkürler istanbul anadolu yakası maltepe deyim

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Çok geçmiş olsun, umarım çıkar bir iş. Allah yardımcınız olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok geçmiş olsun, umarım çıkar bir iş. Allah yardımcınız olsun
    teşekkür ederim inşallah çıkar bakmadığım yer çalmadığım kapı kalmadı

3rk4n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Helal olsun biradersim allah tekrar gostermesin.
    1.6tdi.
    Ecutech.

sweap07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    allah yardımcınız olsun geçmiş olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    taksiye cikmayi dusundunmu hic ?

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ALLAH saglık sıhattını eksık etmesın yengenın, ınsallah bır yardımımız dokunur sıte olarak.

Kubilay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok geçmiş olsun Allah tekrar yaşatmasın.

Ben de taksi diyecektim 2 hafta önce pazarları çalışmaya başladım. Fena değil getirisi tek gün için.

hanz10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok geçmiş olsun allah tekrar göstermesin konu güncel olsun beyler.

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    235 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin. Taksiye çıkmak mantıklı.

RafetAraç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun abicim. Allah bi daha karşılaştırmaz inşallah aynı durumla. Para pul her şekilde hallolur sakın kafanıza takmayın yeterki sağlık sıhhat yerinde olsun mal her türlü geri gelir daha yaşınız genç.

said_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uber diye bir application var. kendi arabanizla taksi yapiyosunuz. https://www.uber.com/cities/istanbul

Amerika da inanilmaz is yapiyo kendi calisma saatlerinizi kendiniz belirliyosunuz. Istanbulda ne kadar yaygin bilmiyorum.

semih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı said_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uber diye bir application var. kendi arabanizla taksi yapiyosunuz. https://www.uber.com/cities/istanbul

Amerika da inanilmaz is yapiyo kendi calisma saatlerinizi kendiniz belirliyosunuz. Istanbulda ne kadar yaygin bilmiyorum.
    Türkiye'de daha başlamadı kendi arabanızı taksi olarak kullanma şansınız,şuan sadece ticari taksiler kayıt yaptırabiliyor.

Allah yardımcınız olsun.

D.Demir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı said_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

öncelikle çok geçmiş olsun evet bende bir über kullanıcısıyım bir application taksi lazım olduğu zaman telefonumla olduğum yere çağırıyorum taksiden daha uygun fiyatlara bazen kampanyalardan yararlanarak yolculuk yapılabiliniyor kendi aracınızlada dilediğiniz zamanlarda taksicilik yapabiliyorsunuz başka işiniz varsa offline oluyorsunuz ve size herangibi bir talep gelmiyor uygulamayı indirip kayıt olmanız yeterli hatta akıllı telefonunuz yoksa size bir tane temin bile edebiliyorlar.

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    235 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı D.Demir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öncelikle çok geçmiş olsun evet bende bir über kullanıcısıyım bir application taksi lazım olduğu zaman telefonumla olduğum yere çağırıyorum taksiden daha uygun fiyatlara bazen kampanyalardan yararlanarak yolculuk yapılabiliniyor kendi aracınızlada dilediğiniz zamanlarda taksicilik yapabiliyorsunuz başka işiniz varsa offline oluyorsunuz ve size herangibi bir talep gelmiyor uygulamayı indirip kayıt olmanız yeterli hatta akıllı telefonunuz yoksa size bir tane temin bile edebiliyorlar.
    Ya bu uygulama bu ülkede gerçekten uygulanabiliyor mu ? E korsan taksiden ne farki var bunun ? Uygulama vasitasiyla belli bir vergi ucret ödüyor mu çalışan ? Eğer free ise polis korsan taksiye nasil karışıyor ?

said_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı D.Demir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konu offtopic olmasinda.

Siz kullandinizmi acaba Yukarida Semih in dedigi gibi mi sadece ticarilermi kayit olabiliyo? yoksa herhangi birimiz application a surucu olarak kayit olup calisabiliyomuyuz?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hepinize teşekkür ederim , ticari taksi de çalışmak için biraz zamana ihtiyac var çalışan arkadaşlar bilir önce duraktakilerin sizi tanıması ve orada biraz zaman geçirmeniz gerekir size araba vermeleri için , diğer application a çalışamam arabamın muayenesi bitti 3 kuruş kazanırken bide yakalanırsam elimde ki arabadan da olurum,inşallah bişeyler çıkar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)