Herkese selam , yaklaşık 8 ay önce eşime kanser teşhisi konuldu çok şükür ameliyat ve şuan devam eden ilaç tedavisi ile sağlığına kavuştu , bu süreçte elimizde ki herşey gitti ( para değil ailem için canım dahi feda ) ve çok fazla borcun içine girdim , aylık maaş gelirim malesef borçlarımı karşılamıyor ve her geçen ay daha da içeri giriyorum ,aynı zamanda bu sene sonuna kadar kiracı olarak oturduğum evi boşaltmam gerekiyor kentsel dönüşümden dolayı yıkılacakmış,elimde sadece arabam var Allah göstermesin eşimin hastalığı tekrar nükseder diye satmakta istemiyorum.çünkü bu hastalık tekrar ortaya çıkarsa tedavi ettiremem. bu durumdan kurtulabilmek için acil olarak ek işe ihtiyacım var fakat şu an çalıştığım iş yeri hiç bir maazeret kabul etmeyip ek işi onaylamıyor.SİGORTASIZ,akşamları saat 18:30 dan sonra ve haftasonları tam gün çalışabileceğim ek işe ihtiyacım var , elimden garsonluktan bahçevanlık,marangozluğa kadar her iş gelir ayrıca a2 ve b ehliyetim var . ,Yardımcı olabilecek , bişey duyan personel ihtiyacı olan bana ulaşırsa çok sevinirim.Kefil ve referans da verebilirim.Teşekkürler.adım selçuk 30 yaşındayım lise mezunuyum 05346162256