Fenalik geldi bu ozellikten, her calistirmada dugmeye basip iptal etmek istemiyorum. Kullanmak istemedigim bi ozellik benim icin. Bunu nasil devre disi birakiriz ?
Fenalik geldi bu ozellikten, her calistirmada dugmeye basip iptal etmek istemiyorum. Kullanmak istemedigim bi ozellik benim icin. Bunu nasil devre disi birakiriz ?
Kanka aynı dertten muzdaribiz.. Leonda vagcom üzerinden iptal edilebiliyormuş, pejodada vardır illa ki öyle bişe.. Dünyanın en gereksiz sistemi.
Tango-1 never dies.
C4 den aklımda kalanı yazayım, serviste diag cihazı ile bağlat, emniyet kemeri uyarısını kapat. SS de otomatik olarak iptal olur.
Vw grubunda iptal ettiğim çok araba var vagcom ile. pejo içinde serviste cihaza bağlatıp iptal edeni duydum. bi danışın isterseniz.
Kendine ait sigortası var mı acaba?
Okumadan imzalamam.....
Neden yakıt tasarrufu yapan birşeyi iptal ettirmek isteyesiniz ki? Dur kalk trafiğe girmediğim, uzun yolda olmadığım her an SS aktif tutarım.
dayımın 508 de motor kulakları değişti bu start stop yüzünden.. 508 de hatırladığım kapatabiliyorsun.. içerde tuşu vardı yanlış hatırlamıyorsam..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)