User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
39 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Apartman önü sabit dubalardan bıktım!

ZaZy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Angry Apartman önü sabit dubalardan bıktım!

Arkadaşlar İstanbul Küçükyalı Altıntepe'da yaşıyorum. İllalah ettim o dubalardan akşam park etmeye yer olmuyor her önüne gelen; her apartmanda buluan menopoz ve antrepoz mağduru insanlardan biri ile fena kapışıcam. Köşe başları,kaldırım çıkmaları, garaj girişleri tamamda adam caddeye paralel olan apartman girişine kafasına göre tam 5 metre aralıkla çakmış kendince. Bunları zabıtaya şikayet etsek sonuç alabilir miyiz_? Başına gelen var mı_?
    saygılar....

suk3b3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ZaZy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar İstanbul Küçükyalı Altıntepe'da yaşıyorum. İllalah ettim o dubalardan akşam park etmeye yer olmuyor her önüne gelen; her apartmanda buluan menopoz ve antrepoz mağduru insanlardan biri ile fena kapışıcam. Köşe başları,kaldırım çıkmaları, garaj girişleri tamamda adam caddeye paralel olan apartman girişine kafasına göre tam 5 metre aralıkla çakmış kendince. Bunları zabıtaya şikayet etsek sonuç alabilir miyiz_? Başına gelen var mı_?
    saygılar....
    Git sök bilader. Bu ara herkes kafasına göre zaten ülkede. Biraz da sen takılmışsn cok mu.
    SWAT

hddsheriff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Belediyeden izinli değilse gelip sökerler. Dünya koymak için para ödenmesi gerekiyor belediyeye , garaj girişleri hariç tabi.

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    119 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    saygılar....
    Ailemle kaldığım evde alt kattaki dükkan koyuyordu bu dubaları.. Belediyeye 1 defa şikayette bulundum, gelmediler. Aradan 1 hafta geçtikten sonra tekrar şikayette bulundum, duba muba kalmadı ortalıkta..

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    babam yönetici sitede solda ve sağda 1kapalı 1 açık garaj giriş çıkışı var ve hemen dibimizdede 2okul+onur market+kasap fırın vs türevileri var onlara gelen hayvanlar, alışverişe gelen vurdumduymaz ayarsız kadınlar saolsun garaj kapısınının onünü sagını solunu s..lemediği ve dönip girmeye yer kalmadıği için gitti konuştu belediyeyle, onlarda geldi suraya buraya dikelim diye gösterdi babam, ekiplerde o meshur turuncu yere sabit bükülebilen dubaları diktiler. rahat rahat girip cıkılıyor sonunda.

engüzeli koy 5 metre dubaların arasına gitsin ama park yeri yok diye milletin agzının içine park edemezsin oraya tekerlekli sandalyeyle biri gecemeyebilir nebilim alısveris arabasını sıgmayabilir bavulunu torbasını vs. sıgdıramayacak iki araç arasından sonra arabana sürtüp cizilince niye oldu söyle böyle gibi durumlalarla karsılasmamak için.
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Izni yoksa istedigini yapabilirsin ayni sorunu yenikoyde yasiyordum sikayette bulundum , hem belediye kaldiriyor hemde izinsiz sikayetten ortak kamu alanini isgal vs bi ton ceza kesiyor .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    babam yönetici sitede solda ve sağda 1kapalı 1 açık garaj giriş çıkışı var ve hemen dibimizdede 2okul+onur market+kasap fırın vs türevileri var onlara gelen hayvanlar, alışverişe gelen vurdumduymaz ayarsız kadınlar saolsun garaj kapısınının onünü sagını solunu s..lemediği ve dönip girmeye yer kalmadıği için gitti konuştu belediyeyle, onlarda geldi suraya buraya dikelim diye gösterdi babam, ekiplerde o meshur turuncu yere sabit bükülebilen dubaları diktiler. rahat rahat girip cıkılıyor sonunda.

engüzeli koy 5 metre dubaların arasına gitsin ama park yeri yok diye milletin agzının içine park edemezsin oraya tekerlekli sandalyeyle biri gecemeyebilir nebilim alısveris arabasını sıgmayabilir bavulunu torbasını vs. sıgdıramayacak iki araç arasından sonra arabana sürtüp cizilince niye oldu söyle böyle gibi durumlalarla karsılasmamak için.
    O bükülebilen dubalar hiçbir işe yaramıyor. Sinop'ta adamlar arabanın altına alıyor o dubaları, arabasını çekene kadar orada öyle bir şey var mı yok mu anlamıyorsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _Emre_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O bükülebilen dubalar hiçbir işe yaramıyor. Sinop'ta adamlar arabanın altına alıyor o dubaları, arabasını çekene kadar orada öyle bir şey var mı yok mu anlamıyorsun
    Belediye , Trafik ya da Karayollarının falan koyduğu dubaların kasten üstünden geçerseniz 700 lira cezası var

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Zeytinburnunda belediyenin koyduğu dubaların 2 gün ömrü var. Söküp atıyolar.

Adamlar hızlı gidilmesin diye metal set koydular. Bizim taksiciler sağ ve soldan 1 er bakla söktüler hemen

ogunozcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    apartman ana kapı gırısı kapalı garaj gırısı ve sedye sandalye kaldırımdan alısverıs arabası engellı kısıler ıcın gecıslerdekı dubalar harıc vur kır ustunden gec hıc bısı olmaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MK8800 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Belediye , Trafik ya da Karayollarının falan koyduğu dubaların kasten üstünden geçerseniz 700 lira cezası var
    Buralarda öyle ceza falan kesen yok. Demir duba koymuşlardı, vatandaş şikayet etmiş arabayı vurduk kaldırın dubaları diyince bükülen tipleri koydular. Düşünen yok acaba neden bunlar burada diye

Emrecan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fevzi cakmagin oralar dimi

Kaanb34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Köşe başları,kaldırım çıkmaları, garaj girişleri tamamda adam caddeye paralel olan apartman girişine kafasına göre tam 5 metre aralıkla çakmış kendince. Bunları zabıtaya şikayet etsek sonuç alabilir miyiz_? Başına gelen var mı_?
    saygılar....
    Apartman girişine koyulma sebebi ambulans geldiğinde veya engelli kişi geldiğinde rahat hareket edebilsinler diye sen onu söktüğün zaman ARABAN için bir İNSAN'ın hayatı ile oynayabilir bir engellinin kendisinden nefret etmesini sağlayabilirsin. Park yeri yoksa otopark icat edilmiş bu memlekette otoparka koyarsın. Maalesef ülkemiz de insanlar hep BEN BEN BEN BEN BEN BEN olmuş vaziyette bir hareket yapılmadan diğer insanları da düşünmek gerekir. Ayrıca zabıta bir halt a yaramayan bütün işi çay içip araba sireni ile vaaaov yapıp rüşvet yemek için kurulmuş bir birimdir.

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MK8800 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bi seferinde denk geldim. Bi komşum o bükülür dubaların çok benzerini demirden yaptı. Turuncuya boyadı. Bir kaç olay yaşandı duba ezmek isteyenlerle. Şimdi herkes akıllandı

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kalıcı dubaya birşey diyemezsin. Kaldırım adı üstünde, insanların evinin önündeki kaldırıma araç park edilmesini istememeleri gayet normal bir durum. Ha adam sök tak duba yapmıştır cihangirde vs olduğu gibi kendi aracı için söküp park ediyordur o ayrı.

CenkB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Day Walker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Zeytinburnunda belediyenin koyduğu dubaların 2 gün ömrü var. Söküp atıyolar.

Adamlar hızlı gidilmesin diye metal set koydular. Bizim taksiciler sağ ve soldan 1 er bakla söktüler hemen
    Hahaha nerede o yol orayı kullanim bende

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birde çöp döküntü hurda motorları alıp sokaklara uzunlamasına bırakan tipler var kendi araçlarını dönüşte bırakabilrmek için. Arabayla gelincede dikey olarak 2 araç arasına sıkıştırıyor.orrrr çocukları

Seven7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizim sokakta da bir evin önünde 3-4 tane aynı şekilde dikili bu turunculardan. Evin bodrum katında oturan ailenin engelli çocukları varmış araba çekildiğinde ev çok karanlık oluyormuş daralıyormuş çocuk içeride, belediyeden bu şekilde izin almışlar şikayet etsen bile belediyenin kendi koyduğu dubaları kaldırtamıyorsun doğal olarak. Eskiden maşpiyel parçalayan mantarlar vardı insanlar göremiyordu şimdi onların yerine bu turuncuları koymaya başladılar herkes suistimal ediyor doğal olarak.

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    insanların önce park nasıl edilir özürlülüklerini halletmek lazım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)