Yeni bir telefon almayı düşünüyorum aklımda olan 2 farklı model arasında kararsızlıkda kaldım tavsiyelerinizi bekliyorum siz olsaydınız hangisini seçerdiniz
1 iphone 6s
2 sony xperia z5 premium
Yeni bir telefon almayı düşünüyorum aklımda olan 2 farklı model arasında kararsızlıkda kaldım tavsiyelerinizi bekliyorum siz olsaydınız hangisini seçerdiniz
1 iphone 6s
2 sony xperia z5 premium
Sonuç olarak bakacaksak çoğumuz elimizdeki telefonun performansını yüzde 20sini bile kullanmıyoruz. Telefon alımının tek şeyi görsel.
Biz parayı
Ne kullanıyon. Apple
Ne kullanıyon. Sony
Hangisi kulağa daha kaliteli geliyorsa onu alıyoruz.
Kamera performansı odaklıysan tabiki sony.
Marka odaklıysan apple.
ben görmedim ki apple ı apple olarak kullanan.afedersiniz herkesin elinde i phone.parmak izi tripleri vs (: şaka bir yana ben sony derim.kendim htc one kullanıyorum.2 gün şarjı gidiyor insani kullanımda.ekranım in gibi karanlıkta gezmiyorum.donma kasma açma germe yapmıyor.son derece de hızlı.sony de iyidir.nerden geldiğimizi unutmayalım (:
Galaxy S7 Edge.
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
Apple ile kıyaslanacak telefon göremiyorum ben. Gerçi tercih meselesi android kullananlar android diyor hep![]()
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
bir telefona o kadar para verilmez.yazıktır günahtır.zart zurt güncellemesi falanı filanı.bir android gibi kişiselleştirilemiyor.bunu dediğinde ise her gördüğünü indiremiyosun ,virüs yemiyor işte tarzı cevaplar alıyorum.tercih meselesi elbette,değer mi,bence değmez.sony alın gitsin.htc one m8 alın hatta . 1500 küsür lira sıfırı.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)