Arkadaşlar merhabalar.Bu ara çok uygun fiyata bir kaç ürün buldum.Şu anda aracım yok ama alıp kenara koyayım diyorum.Çok üst kalite ürünler değiller.Bu ürünleri de satmayıp patlayana,çatlayana kadar kullanırım diyorum.Tesisatı komple Pioneer olarak yapacağım.(Marka takıntım var biraz.)
Bulduğum modelleri yazıyorum.Anlayamadığım şey komponent (mid de deniyor sanırım) olarak bildiğim şeyde mid bass yazıyor bu diğer komponentlerden farklı mıdır?
Şimdi ürünleri yazayım.(Tiz müzik dinlemeyi severim.)
1 takım Pioneer ts s20 (tweeter)
1 takım Pioneer ts g132ci (mid)
1 takım Pioneer ts g172ci (mid)
1 adet Pioneer gm a4604 (amplifikatör)
1 adet Alpine swe 815 (kendinden amplifikatörlü bass)
Ana üniteye karar veremedim henüz.
Sizlerin görüşleri benim için çok önemli.Hepsi giriş seviyesinde ürünler biliyorum.Ana ünite olarak alım yaparken param olmazsa Pioneer deh x3750 eğer param olursa da Pioneer deh x4850 bt düşünüyorum.Bu midleri aldığımda başka hoparlör almama gerek kalacak mı onu merak ettim.(mid bass dediği için)