User Tag List

6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Grande Punto ses sistemi?

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Grande Punto ses sistemi?

Öncelikle Soundmagus markası nasıldır? 2 seçenek var önümde ikisini de tüm parçaları Sm kullanarak yapmayı düşünüyorum.

İlk seçenek 2 kanal comp 2 kanal sub besleyerek. Bu şekilde bagaj alanım çok daralıyor. Bagajın bana kalmasını istiyorum bagajsızlıktan bıktım.

Sm Audio Sm 480 4 Kanal 1500 Watt Amplifikatör
    Soundmagus Sm 17C 16 Cm Component
    Soundmagus Sm 12S 30 Cm 1600W Kabinli Subwoofer
    Sm-1013 13 Cm 3 Yollu 350 Watt Coaxial Hoparlör

İkinci seçenek ise 2 takım comp ile kullanmak. Bu şekilde alacağım bass tatmin eder mi ? Kulakların ırzına geçmesine ve mahalleye dinletmeye gerek yok.

Soundmagus Sm 13C 13 Cm Component

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    20-25cm bass kullanabilirsin. Yada slim bas tavsiye ederim fiyatı biraz pahalıdır ama çok az yer kaplar. Yada bulabilirsen orj punto bas alıp içini değiştirebilirsin. Benim aracımda var orj hali b.ktan çalıyor ama yer kaplamıyor hiç.

SM daha önceki aracımda 1 tk comp. kullanmıştım. 16cm fena değildi. Parasının hakkını veren marka.
    2tk comp 20-25 cm bass ile oldukça tatmin edici ses alırsın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı c20let Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle Soundmagus markası nasıldır? 2 seçenek var önümde ikisini de tüm parçaları Sm kullanarak yapmayı düşünüyorum.

İlk seçenek 2 kanal comp 2 kanal sub besleyerek. Bu şekilde bagaj alanım çok daralıyor. Bagajın bana kalmasını istiyorum bagajsızlıktan bıktım.

Soundmagus Sm 12S 30 Cm 1600W Kabinli Subwoofer
    Sm-1013 13 Cm 3 Yollu 350 Watt Coaxial Hoparlör

İkinci seçenek ise 2 takım comp ile kullanmak. Bu şekilde alacağım bass tatmin eder mi ? Kulakların ırzına geçmesine ve mahalleye dinletmeye gerek yok.

Soundmagus Sm 13C 13 Cm Component

anladığım kadarıyla uyguna birşeyler yapmak istiyorsun, yerinde olsam önlere 17cm midleri, arkalara 13cm coaxları alır coaxları direk teypten bağlardım anfiden değil böylelikle anfideki 2 kanal boşa kalır onları köprü ile sub beslerdim.

yer sorun ise bir slim bas bakıp koltuk altı yaratabilirsin kendince gayet tatmin edci sonuçlar görmedim değil.

ama muhakak ana ünite değişmeli onu baştan söylim fiat teyp ile hiç bu işe başlamayın bile derim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ana üniteyi değiştirince bütünlük kaybolacak. O görüntüyü beğenmiyorum. Acaba 6" boyutunda double din sığar mı ? Deneyen var mı aramızda.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı c20let Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ana üniteyi değiştirince bütünlük kaybolacak. O görüntüyü beğenmiyorum. Acaba 6" boyutunda double din sığar mı ? Deneyen var mı aramızda.
    dediğine katılıyorum biraz uyumsuz oluyor ama inan bana farkın kralı ana üniteden çıkacak, hoparlörler aracın şasesı kaliteli hoparlör hafif şase diye düşünün ana ünite aracın motoru asıl usbden yada cdden okunacak vede hoparlöre dağıtacak olan ana ünitedir en büyük farkıda orda alırsınız tecrübeye dayalı konuşuyorum bence açık ara o görüntiye değer.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok haklısın bende biliyorum. Aux bağladım zaten orj üniteye. İlk etapta en mantıklısı senin dediğin galiba. Teypten arkalara 13 lük besleyip. Önlere comp ve arkaya bass ve 4 kanal amfi.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)