Geçen gün araba kullanırken düşündüm... Trafikte neler beni delirtiyor... Dedim şöyle bir konu açayım hem içimi dökerim hemde bakayım başkalarıda aynı dertlerden muzdarip mi... Küfür ettiren direksiyon yumruklatan durumlar.. Arabada iken 50 tane aklıma gelmişti şimdi 1-2 tane var aklıma geldikçe yazarım..
1-Mesela bir ana caddeye çıkıcam bekliyorum... Ama soldan da araba geliyor uzaktan... Bekliyorum geçsin öyle çıkayım.. Abi adam geliyor geliyor meger sağa benim yola girecekmiş... Sinyal vermediği için öküz gibi bekliyorum..
2-Sağda boşluk varken inatla yol ortasında yolcu alan minübüsler..
3-Dikkat çeken bir araçla gezerken , gaza gelip dipgaz aracıma bilerek sıfır yakınından geçen apaçiler..
4-Yeni yıkatmış olmama ragmen ışıklarda ön camı silen camı leş gibi yapıp bırakan cocuklar.( o yüzden çikolata taşıyorum yaklaşırsa biri çikolata veriyorum silme diye..)
5-Yeni yıkatmış oldugun araçla giderken su birikintisinden geçmek... Hele siyahsa aracın b*ku yedin... Yan kapılar leş gibi çamur izi oluyor...
6-Yeni yıkatmış oldugun araçla trafikte yol alırken öndeki araçın sileceklerini çalıştırması ve suyunun ayarsız olması.. Bütün su taneleri aracına yapışıyor..
7-Mesela sola dönüş var diyelim ana yolda , sola dogru yanaşıp ışıklarda sırada bekliyorsun..O sırada bir araç gelip (genelde taksi oluyor) bütün sıranın önüne geçmesi...
8-Kendi şeridimde giderken motorsikletlinin benim şeridimde yanımda yol alması.. Bu yüzden geçen gün çukurdan kaçamadım neyseki birşey olmadı...
9-Işık yanar yanmaz "ZAAAAAAAAAAT" diye korna çalan şahıslar...