Comments
Bidaha da bu dansözlerin ne filmini ne dizisini izlerim karaktersiz şerefsiz
Comments
Bidaha da bu dansözlerin ne filmini ne dizisini izlerim karaktersiz şerefsiz
Biz de aynı ülkede büyüdük böyle şerefsiz olmadık. Bunlar nerede yetişti de bu hale geldiler. Hangi ülkede kurucusuna böyle küfür ediliyor ?
G*t yalayıcıları vol 20234727290
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
G.t kılı işte ne bekliyorsunuz ki. Yalama oç belki birinin yaninda ac karnini doyurur diye yikama yaglama yapiyor.
Sorsan en kral musluman ama hee
Bu herifin suratında meymenet yok, içinde de olmadığına eminim.
Bu pici birde evimde agirladim. Yedigi ictigi haram olsun.
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
Çok severdim kendilerini film'lerdeki rollerinden dolayı taaki bugün bu videoyu görene kadar,artık sıradan bir beyinsiz benim için yalamacı höt kılı
aracı yüksek fiyata satmam için elinizde 'jdm' yazısı varmı ??
Yalaka aç köpek kemiğini vermişler dir bu videodan sonra . ulan bir türkiye vatandaşı atatürk ü nasıl sevemez bende buna ayar oluyorum atatürk ve silah arkadaşları kurdu lan bu ülkeyi hiçmi düşünmüyonuz lan babanız ingiliz italyan belkide yunandı bu mu minnettarlıgınız. Atatürk sayesinde allaha kulluk edebiliyosunuz, kula kulluk etmek daha mı hoşunuza gidiyo ?? Bu forumdada var sevmeyenler iyi biliyorum ...
adi serefsiz sayemizde adam yerine koydular hemen tavan yaptı.Kendi bacağına kendi sıktı Kolpacinoda final yaptı![]()
Haksızlık önünde eğilmeyiniz. Çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz.
Hz.Ali
çokda şaaapmamak lazım geziden sonra gördük ne olduklarını zaten
![]()
Kansız piç
en güzeli zamanın dönek kankası söylemişti suraya bırakıyım almak isteyen cekinmesin
****** cocuğu memleketi soydun - Kutsal Damacana - YouTube
1881 - 193∞
para için dansöz kıyafetleriyle günlerce çekim yapan bir takım ibneler bunlar. adam yerine koyanın a koyim zaten.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)