arkadaşlar ***** booking askıda. onun yerine alternatif olarak hangi site önerirsiniz. güvenilir kullanımı kolay ?
arkadaşlar ***** booking askıda. onun yerine alternatif olarak hangi site önerirsiniz. güvenilir kullanımı kolay ?
ben booking kullanmaya devam ediyorum şahsen.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
bir kaç kere patronlar için teyit aldım yiçi dışı sorun yok dediler teyit verdiler. (direk oteli arayıp teyit aldım yani)
zaten bu otelleride anlamıyorum. bookingden rez yapıyorsun onay veriyorlar. adamları direk arıyorsun bookingden daha pahalı fiyat çekiyorlar. ondan sonra yok booking bizi soyuyor diye ağlarlar.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
çoğu yalancı kardeşim. ben booking olmadan arayınca bir fiyat çekiyorlar bookingin iki katı nerdeyse. ondan sonra bookingden rezervasyonu yapıp rez koduyla teyit yaptırmak için arayınca onay veriyorlar. neden illa bookinge komisyon veriyorsunuz bu fiyatı ben daha önce aradığımda verseydiniz komisyon ödemezdiniz dedim kem küm yaptılar.
VPN ile booking kullanmaya devamBooking gibi adam gibi bi uygulama yok hotels motels fıs. VPN le rezervasyonlara devam sıkıntı yok
bookinge devam ozaman.
Booking gibi site yok. Gecen ay tatil icin hepsine baktim yok biz sizi arayalim yok soyle yapalim vik cik. Vpn uzerinden booking en rahati
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)