AşkınS. Nickli Üyeden Alıntı
2 gündür bir sorunla karşı karşıyayım,çözüme ulaşamadım.
3 gün tatile gittim öncesinde gayet güzel çalışan modem ve internet,tatilden döndüğümde kopmaya başlamış.ttneti aradım,hatta bi anormallik göremediklerini ve modem markası olan airtes i aramamı söyledi.aradım ve 30 tl karşılığında hizmet vereceklerini söylediler. Neyse kabul ettim,en başta söyledim;arızam çözülmezse ne yapacağız? O da teknik destek göndeririz falan dedi;bende kabul edip ödemeyi yaptım. Neyse sonra ayarlar için bana bir kaç şey söyledi ve yaptık,bi ara düzeldi(1 2 saat kadar) sonra gene aynı. Dediler ki modem arızalı,geçici çözüm olarak 192 168.2.1 den kablosuz ağ ayarları ve kanal ayarından 1 den 13 e kadar olan kanallardan birini değiştirdiğimde net düzeliyor birkaç saat,sonra gene kopuyor. Bazen gün boyu aynı.
Soruma gelecek olursak;bu kanal ayarı nedir? Ne işe yarar? Modem arızalı ise kanal değiştirdiğimde neden düzelir? Daha önce de bu tarz bi durum olmuştu,onda da modem dediler değiştim düzelmedi. Sonra arızanız direktenmiş dediler ve yaptılar.. bilgisi olanlar yardım ederse sevinirim..