2. el otomobil ticareti icin yeni donem! – Sozcu Gazetesi
Hayırlısı..........
2. el otomobil ticareti icin yeni donem! – Sozcu Gazetesi
Hayırlısı..........
Okumadan imzalamam.....
yıllardır olması gereken güzel bir hamle
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Aynen biz de grupta arkadaşlarla aynı şeyi konuşuyorduk, bu kadar millet dolandırıldı etti, yeni akıllarına geldi. Neyse, zararın neresinden dönülse kârdır.
bunun da bir yolunu bulurlar ama hadi hayırlısı yinede güzel bir adım.
ayrıca; düşükten satış gösteren galericiler bu haberi beğenmedi![]()
Noter acaba binde 1 veya başka bir oranda komisyon alacak mı bu hizmet için?
Okumadan imzalamam.....
İki ayrı hesaba aldıkları için hiç bir problem olacağını sanmam 90’a aldığı bir aracı atıyorum 91 diye satış gösterdi resmi olarak kullandığı hesaba 91 alır kendi şahsi hesabınada kalan bakiyeyi alır yine çözülür ki zaten yıllardır yapılıyor galeriden araba alanlar yaşamıştır mutlaka
bence işlemler, transferler baya bir uzar bu şekilde, alıcı notere gönderecek, noter satıcıya gönderecek, öbür türlü aynı bankalar arası havale yaptığımızda çok daha hızlı oluyordu.
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
Noterde elektrikler kesiliyo sistem gidiyo düşünsene notere parayi attin hoppala sistem gitti ha geldi ha gelicek bekle dur.
Bu işin en sağlıklısı imzayı atarken parayi hesaba havale edersin selamın kavlen bitti gitti
Aracı kuruma parayı su plakalı arac satısı ıcın dıye yatırıyorsun.. sistem noterin sistemle entegre... satış gercekleşince parayı satıcı hesabına transfer ediyor sanırım bu sekılde.. aracı kurumlar kim suan bilinmiyor galiba ama noterler değil tabiki
nahibindende ki get alışveriş gibi gerçekten işlerse güzel bi uygulama ayrıca kredi kartı da çok iyi olmuş
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Sırf bu rısk yuzunden aracı begensem bıle satıcı guven vermedıgı ıcın almadığım çok araç oldu.
Geç kalınmış ama yerınde bır hızmet. Ne zaman yürürlüğe gireceği hakkında bılgısı olan varmı?
internet bankacılığı çıktıktan sonra ne gibi risk kaldı ki ben anlamıyorum , millet kendi kendine kaşınıyor da dolandırmalar oluyor. Oturursun noterin karşısına satışa engel yoktur der girişi yapar , dünden aynı banka da hesaplar ayarlanmıştır , internetten 5 dk da havale eder imzayı atar çıkarım bu kadar basit. Bu sistem şu anlattığım karşısında yokuşa sürmek olur bence.
bu sistem daha çok abi ben havale yaptım hesabında sen at imzayı deyip hesaba geçmeden imzayı atanları koruyacak sanırım.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)