İnstagramdan kıyafet ve ayakkabı aldığınız güvenilir sayfalar var mı? Varsa bir kaç tane önerir misiniz? Daha önce instagramdan hiç alışveriş yapmadım.
İnstagramdan kıyafet ve ayakkabı aldığınız güvenilir sayfalar var mı? Varsa bir kaç tane önerir misiniz? Daha önce instagramdan hiç alışveriş yapmadım.
ben nedense bu tarz sayfaların orijinal olduğuna inanmıyorum. etiketine barkoduna kadar herşeyi mağazadaki gibi yapıyorlar artık zaten.sağlık bu , ayakkabı tişört farketmez.Ben asla tavsiye etmiyorum güzel kardeşim.
Bence #2 ve #4 numaralı önerilerdeki sayfalar orjinal.
#3 direk imitasyon.
İkinci önerideki ilk sayfa gibi mağazalar İstiklal' de Terkos Pasajında mevcut, bu da muhtemelen oradadır.
Evlenmeden önce bütün t-shirt' lerimi Terkos pasajından alıyordum. Benim aldıklarım orjinaldi.
Bu işlerin merkezi Güngören, hepsi malı oradan alıyor![]()
A+ replika ürünleri orjinal diye satıyor çoğu profil.
Merter güngören böyle tekstil atolyeleri kaynıyor xd
svcsarvin diye bir adam var 30 tlye filan satıyor, sadece merakımdan aldım
bambaşka ürünler geldi, bir tane da fazla geldi
heyecanlı oldu hoşuma gitti, aşırı kalitesiz ama en azından 100% pamuk
Built to fall....
kız arkadaşım takı işinde. erkek modeller de var. tavsiye olsun
Takı ve Aksesuar 💍 (@melekbayaraksesuar) • Instagram photos and videos
Arkadaş instadan 3 ayrı renk tişört aldı, 3 ayrı renk toz bezi geldi, hem de fiber. Çok kaliteli bir alışveriş oldu![]()
Eşiniz Sevgiliniz Anneniz için bayan ürünleri düşünürseniz Arkadaşımın butiği
Bence alayı çakma.
400-500 TL'lik ürünleri 70-80'e, bir kaç binlik ürünleri 200-250 TL'ye satıyorlar. Bahane de hazır;
"seri sonu aaabi bunlar"
He evladım he; guess'in, tommy'nin, CK'nın, prada'nın, adidas'ın fabrikasına gittin de seri sonu ürün aldın.
Orjioki/stilciadam'dan alışveriş yapan var mı?
Ürün kalitesi hakkında referans verebilecek olan varsa sevinirim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)