User Tag List

2 sonuçtan 1 ile 2 arasý

Konu: Focus 2003 silkeleme ve stop etme sorunu.

Yaþ
    42
    Þehir
    Adana
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Focus 2003 silkeleme ve stop etme sorunu.

Hayýrlý günler, bende 2003 focus var. Viteseyken ayaðýmý gazdan çekince silkeleme yapýyor salisilik hemde benzinde giderken fazla yakýyordu. O yüzden dedim ecunun söktüm içini açtým dedim ölçüm yapayým ve de devre elemanlarýný gözle kontrol edeyim dedim. Ama üstü su girmesin diye bir madde ile kaplanmýþ hiç bir þey yapmadan geri taktým. Olaylar ondan sonra geliþti araba ile bir yere gidecektim arabayý çalýþtýrdým baktým motor ikaz ýþýðý yanýyor ve 2 fan deli gibi çalýþýyor. Obd2 cihazým var taktým baktým su sýcaklýðý -40 gösteriyor ama fanlar deli gibi çalýþýyordu sonra akü kutup baþýný söktüm. O sýkýntý bitti ama bu sefer kýrmýzý ýþýkta durmaya kalktýðým da stop ediyor bazen hiç bir sorun olmuyor. Yeni bir rölanti motoru aldým o arýzalýydý þöyle arýzalýydý devamlý açýk kalýyordu o durum da bile stop ediyordu. Map sensörü den þüphe ediyorum. Geçen gün arabayý kontrol ederken eksantrik mili sensörünün kablosunun soyulduðunu gördüm içinde bir iki tel kopmuþtu acaba bundan olabilir mi. Bir de focusun ecusunun þemasýný bulamýyorum sýr gibi ayný bir bulsam ona göre ölçüm yapacaðým.
    Konu mahsun494 tarafýndan (10-06-2022 Saat 04:18 ) deðiþtirilmiþtir.

sagi - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Þehir
    Türkiye/Ýstanbul
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öncelikle geçmiþ olslun, sanki cevabý kendiniz vermiþsiniz.
    Kam mili sensörü, milin konumunu ecuya bildirip ateþleme zamanlamasýný ayarlýyor bildiðim kadarý ile, silkeleme veya stop etme sorunu bundan kaynaklý olabilir bence deðiþtirip öyle kullanýp bir test edin.
    35 KU 606- Outlander MT Turbo
    34 ENP 29 - TypeR
    34 VTE 64 - S2000
    34 VG 3670 - Type-R
    10 E 6622 - Civic vti

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an 1 kullanýcý var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler