Arkadaşlar geçen bizim sitede otoparkta 6 arabayı biri anahtarı vura vura geçmiş gitmiş içlerinde yepyeni a6 sıfır x3 falanda olan bayağı araçlar çizildi kameralardan bakıyorlardı kim olabilir diye yüksek ihtimal bu eve yemek getiren kuryelerden şüpheleniyorlardı özellikle son zamanlarda siteye günde yüzlerce kargo,kurye , yemek ,market falan gün içi çok giren çıkan oluyor benim arabada aynı hizadaydı çok şükür branda vardı benim arabayı atlamış önümdeki arkamdakini çizmiş ama ..
Geçen günde arkadaşın sıfır aldığı troc kapısını boydan boya çizmişler bugünde şimdi haber aldım bir arkadaşın apartmanın garajında 300c si vardı arka bagaj kapağını boydan boya çizmişler ..
Sağdan soldan çok çizme olayları duyuyorum şu sıralar çok kullanmıyorsanız 2 gün bile olsa mümkün mertebe araçlarınızı brandalayın benden tavsiye ..
Branda zor bir şey değil atması iki kişi 30 saniyesini almaz yek başınıza eliniz alışıksa 3 dakkanızı almaz .. üç kuruşluk branda sizi 10-15 bin liralık boya masrafından kurtarır …