Daha geçen hafta gittim
Bence kesinlikle Petra veya Molivosta kalın. İkisinde de bookinden güzel yerler bulabilirseniz Petgrada kalırsanız denize yürüyerek gider gelirsiniz Tavernalı plajları çok keyifli. Mermaid Taverna plaj ve akşam yemeği için güzel, yanında Christos ta var o da baya iyi.
Sabah kahvaltısı için Bake & Cakes var tavsiye ederim yine Petrada. (bunlar 2dk lık yanyana yerler zaten).
Akşam yemeği için Molivosta Le Grand Blue her gittiğimizde memnun kalıyoruz baya ama rezervasyon şart.
Plomariye gitmeyin bir *** yok, deniz olarak plajı fena değil. Yarın gün deniz girmek için gidilebilir. Genel olarak özellikle Merkez yani Port > Petra Molivos yolu çok keyifli özellikle ortadan giden yok hele hele motor için.
Not 2: Plajlarda kalamar yemeyin çok pahalı örnek vermek gerekirse Ahtapot (2 kol) veya 5 tane büyük ızgara jumbo 10-11 Euro iken Kalamar bütün 19 euro. Ama Molivosta restoranlarda hepsi 11 Euro
Bir de Bira yerine Ouzo tercih etmek daha mantıklı Bira 3.5 Euro 20lik Ouzo 7 Euro.
Bir sorun olursa sölerim.