User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
21 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Haftalık Şehirlerarası için araç kiralama önerisi

driver_can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Haftalık Şehirlerarası için araç kiralama önerisi

Merhabalar,
    Eylül son haftası için 8-9 günlük İstanbul-Kuşadası-İzmir yolculuğum için bir araç ihtiyacım olacak.Daha önce kiralama yapmadım.Nereden kiralamamı ve nelere dikkat etmemi önerirsiniz?Yolcu 360 sitesinde birçok firma teklifi çıkıyor.Bu işin sağlıklı olanı mantıklısı nasıl bir yol izlemektir.Aracı İstanbul'dan alıp İstanbul'a aldığım yere bırakacağım. Zaten 5-6 gün otelde park halinde yatacak.

207_TR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sixt,Avis,Carrental,Garenta gibi büyük hacimli şirketleri tercih edin bence, büyük şirketlerden hangisi daha uygun fiyat veriyorsa onu seçin bence.

Tek sürücü olmayacaksa belirtin kesinlikle, mini onarım vb sigortayı ekletin, misal diyorki kiralama şartı 5000 TL altındaki hasarlarda kullanıcı öder gibi hiç cebinizden para çıkmayacak sigorta şartlarında kiralama yapın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 207_TR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sixt,Avis,Carrental,Garenta gibi büyük hacimli şirketleri tercih edin bence, büyük şirketlerden hangisi daha uygun fiyat veriyorsa onu seçin bence.

Tek sürücü olmayacaksa belirtin kesinlikle, mini onarım vb sigortayı ekletin, misal diyorki kiralama şartı 5000 TL altındaki hasarlarda kullanıcı öder gibi hiç cebinizden para çıkmayacak sigorta şartlarında kiralama yapın.
    Teşekkür ederim bende bunlara bakıyorum.Tek sürücü olacağım.Dediğiniz gibi ek sigorta falan ekletmek lazım.Kıl,tüy para çıkarmasınlar sonra bize.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    HGS/Depozito için kredi kartı isteyeceklerdir düşük limitli kredi kartı veya sanal kart daha güvenli olur.
    Alırken bol bol fotoğraf çekin, günlük km sınırı olsa bile ortalamada her türlü kurtarır araba yattığı için,
    Lastikleri kontrol edin, kurumsalda genelde kötü araba vermezler zaten ama aklınızda olsun,
    Özel bir araba/model tercihiniz varsa belirtin, yoksa golf veya muadili gibi birşey seçtiğinizde farklı farklı arabalar çıkabiliyor,

207_TR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Örnek

oKsEAt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kurumsal olarak Enterprise tercih ediyorum. Şuan zubizu, hb premium vb. kampanyaları da var. Araç teslimi genelde full depo benzin ile oluyor ve teslim eden arkadaşlar çok ilgililer. Araç tesliminde de olağanüstü detaylı incelemiyorlar. Ekstra sigorta paketleri mutlaka yaptırın. İlk araç kiralamam da Sabiha Gökçen'den kiralamıştım. Aracı teslime götürürken 5 km kala tırdan seken taş ön cama geldi çatlamadı ama vurduğu yerde iz yaptı. Araç teslimi anında onlar görmediler, ben söyledim ekstra cam-far sigortası aldığım için hiç problem değil dediler. O gün bugündür sürekli bu firmayı tercih ediyorum. (Havaalanlarından alacağınız zaman uçuş no zorunlu istiyorlar fakat uçuş durumunuz yoksa izah ederseniz problem çıkarmıyorlar.)
    '01 VK 106 GTI
    '17 B Fiorino Premio
    '98 AY 106 GTI
    '97 LC Civic 1.4 IS
    GNL Garage

CloudGrey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Enterprise kullanın , şaşmayında.

Sixt yaramaz.
    Filo yöneticisiyim , işim bu , nerdeyse hergün yaptığım şey.
    médiocrité partout

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CloudGrey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Enterprise kullanın , şaşmayında.

Sixt yaramaz.
    Filo yöneticisiyim , işim bu , nerdeyse hergün yaptığım şey.
    Peki ücretli yollardan ve köprüden geçeceğim bu nasıl oluyor?Kk 'dan mı çekecek yol ücretlerini benim ? İstanbul-Kuşadası yapacağım.Dönüştede belki 1 gün izmir de kalıp dönerim ortalama 1 hafta kiralamış olacağım.Aktif 2 gün kullanacağım aslında.

CloudGrey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı driver_can Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki ücretli yollardan ve köprüden geçeceğim bu nasıl oluyor?Kk 'dan mı çekecek yol ücretlerini benim ? İstanbul-Kuşadası yapacağım.Dönüştede belki 1 gün izmir de kalıp dönerim ortalama 1 hafta kiralamış olacağım.Aktif 2 gün kullanacağım aslında.
    kkdan çekebilirler yada bitişte faturada edebilirler.
    ben kurumsal çalıştığım için bana fatura ediyorlar genelde.
    médiocrité partout

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen hafta kiralamıştım. Araç sınıfına göre kredi kartınızdan provizyon kesiliyor. Ekonomik - Orta sınıf genelde 2.500 TL. İstanbul karşıya gidiş ve gelişte köprü kullandım. 2.500 TL'den 2.424,09 TL geri iade ettiler.(Köprü ücreti + kdv fatura kesiliyor.) İade de ortalama 3-4 iş günü içinde oluyor.
    '01 VK 106 GTI
    '17 B Fiorino Premio
    '98 AY 106 GTI
    '97 LC Civic 1.4 IS
    GNL Garage

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben nerdeyse hep Avec tan kiraliyorum iş için araçların bir çoğu vw group araçları kendileri bayisi oldukları için
    Şu ana kadar hep 4-5 bin Km de araçlar aldım "0" km yani son zamanlarda A3 ve Q2 tercih ettim hep tavsiye ederim.
    Extra paketleri eklettirmekte yarar var mini onarımlarda sıkıntı çıkmasın insanlık hali otoyol/köprü ücretlerini başta alınan depozitodan kesip sonunda kalan ücret geri yatırılıyor kalan yoksa veya uzatma varsa verilen karttan çekiliyor.
    Başta her firma findeks tan sorgu yapıyor.

jRMix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    En son 1 aylık kiralamamı bile Enterprise'dan yaptım. Enterprise SAW şubesi ile bugüne kadar sorun yaşamadım. Geçen ay kiralamamda bi kaza yaşadım sağolsunlar yardımcı oldular hemen aksiyon alındı yerine yine aynı aracın sıfır km'si verildi. 1 TL dahi ödeme çıkarılmadı. Olabildiğince kurumsal kiralama yapmakta ve şeffaf olmakta fayda var.

pirasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    enterprise tavsiye ederim bende. full depo diye teslim aldığım araç full depo değildi çeyrek depo eksikti. foto istediler yolladım. boş depo getirebilirsiniz kusura bakmayın dediler. aynı şekilde getirin diyebilirlerdi mesela.
    turbocuk istiyoruz

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bende sahsi ve sirket olarak hep enterprise kullanıyoruz.Senelerdir gayet memnum tavsiye ederim
    1881 - 193

akko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kanka kendi araban varken, hiç gerek yok
    saçma pahalı oldu artık kiralamalarda ve zaten otele götürüp yatıracaksın, hiç gerek yok ama karar senin.
    enterprise uygundur
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene !

https://www.instagram.com/akkosgarage/

KAAN INTERNATIONAL LOGISTICS

KoramiraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şirket olarak çalıştığımız geniş hacimli firmalar AVİS ve AVEC, AVİS fiyat konusunda yüksekte kalır ama AVEC makul araçları genel olarak 20 binde hatta duruma göre sıfır araç bile gele bilir. Ellerinde kiraladığınız araç yok ise ücretsiz bir üst seviyeye upgrade yapıyorlar, fiyatlarında gerçekten iyi AVEC in tavsiye ederim.

fussy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Avec iyidir üst yorumlarda bahsedilmiş. Kurumsallık fiyat olarak tercih edilebilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hazır bu konu varken buradan AVEC kullanıcılarına bir sorum var. Geçtiğimiz hafta yine Enterprise'dan 1 hafta araç kiraladım. Kocaeli-Balıkesir arasında durduğum her yerde AVEC araçlarına denk geldim. Araçları Enterprise'a göre daha yeni görünüyor. Enterprise'da motor/kaporta durumu iyiyse aracın 100 bin km'den sonra filodan çıkartıldığı bilgisini aldım. Bundan sonra AVEC'ten alırım niyetine girdim ama şikayetvar'da firma ile ilgili yoğun bir şikayet var, özellikle depozitoların yaklaşık 2 ay olmasına rağmen iade olmaması sorunu. Sizlerde bu problemi yaşıyor musunuz ?
    '01 VK 106 GTI
    '17 B Fiorino Premio
    '98 AY 106 GTI
    '97 LC Civic 1.4 IS
    GNL Garage

fussy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oKsEAt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hazır bu konu varken buradan AVEC kullanıcılarına bir sorum var. Geçtiğimiz hafta yine Enterprise'dan 1 hafta araç kiraladım. Kocaeli-Balıkesir arasında durduğum her yerde AVEC araçlarına denk geldim. Araçları Enterprise'a göre daha yeni görünüyor. Enterprise'da motor/kaporta durumu iyiyse aracın 100 bin km'den sonra filodan çıkartıldığı bilgisini aldım. Bundan sonra AVEC'ten alırım niyetine girdim ama şikayetvar'da firma ile ilgili yoğun bir şikayet var, özellikle depozitoların yaklaşık 2 ay olmasına rağmen iade olmaması sorunu. Sizlerde bu problemi yaşıyor musunuz ?
    Öyle bir durum yaşamadık. Fatura oluşunca depozitoyu iade ediyorlar. Hgs yi düşüp de verdikleri de oldu. Vag grubu satışcısı olduğu için arabaları güncel ve yeni olabilir. Memnunuz şu an için.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler