Eosu geçtiğimiz hafta sattım.10 yıl 3 farklı cabriodan sonra ilk sedanım.Kriterleri değişensiz ve boyasıza yakın ve nispeten düşük km(150k) de sınırlamama rağmen almak için incelediğim 6. araçta karar kılabildim.Çoğu araç ilandaki temizlikten çok uzaktı.Donanımdansa sorunsuzluğu ön plana alıp bi tık mantık arabası kategorisinde oldu bu seferki seçim.Cam tavanlı dolu dizellerden motordan dolayı, amglerden sertlikten dolayı uzak durdum.Bu çağda en azından halojen far olmasın diye de style ları eledim.2016 model Avandgarde, 150k da , boyasıza yakın lokaller var önde.Almadan genel kontrolleri yaptık.Yürüyende herhangi bi sıkıntımız yok çok şükür.Paket isimleri aynı ama her araç birbirinden farklı donanım olarak.Otomatik park var , baya enteresan geldiŞimdilik tanışma sürecindeyiz.Gidişi Eostan sonra iyi geldi.Ecoda bi tık ölü , sport+ ta kasayı yeterli düzeyde taşıyo.Espyi kapatınca yalandan bi yanlayası var ama tam deneyecek ortamım olmadı. Güçten ziyade arkadan itişi tam otomatiği özlemişim.Sürüşü clk cabrioyu hatırlattı..Genel kozmetik iyi durumda.Kaputa yıldız apaçiliğini yapasım var , exclusive panjurun bu kasada tamponla geliyor olması can sıkcı.Denk getirirsem belki tamponla öyle bişeyalabilirim , yada diamond-amg panjulardan birini denerim belki telefon kılıfı gibi bilmiyorum
Harici gözümün gördüğü eksik gediği toparlar , bide kablosuz carplayi bi şekilde çözmeye çalışır , bu şekilde binerim gibi görünüyor.Alır almaz çektiğim bikaç foto.Yeni bişeyler yaptıkça paylaşırım.
Audiyi de geçen hafta aldık , o manasız temiz , 2015 krem iç döşeme 36k kmde
![]()