User Tag List

13 sonuçtan 1 ile 13 arası

Konu: w205 c180 Avandgarde buzdolabı:)

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

w205 c180 Avandgarde buzdolabı:)

Eosu geçtiğimiz hafta sattım.10 yıl 3 farklı cabriodan sonra ilk sedanım.Kriterleri değişensiz ve boyasıza yakın ve nispeten düşük km(150k) de sınırlamama rağmen almak için incelediğim 6. araçta karar kılabildim.Çoğu araç ilandaki temizlikten çok uzaktı.Donanımdansa sorunsuzluğu ön plana alıp bi tık mantık arabası kategorisinde oldu bu seferki seçim.Cam tavanlı dolu dizellerden motordan dolayı, amglerden sertlikten dolayı uzak durdum.Bu çağda en azından halojen far olmasın diye de style ları eledim.2016 model Avandgarde, 150k da , boyasıza yakın lokaller var önde.Almadan genel kontrolleri yaptık.Yürüyende herhangi bi sıkıntımız yok çok şükür.Paket isimleri aynı ama her araç birbirinden farklı donanım olarak.Otomatik park var , baya enteresan geldiŞimdilik tanışma sürecindeyiz.Gidişi Eostan sonra iyi geldi.Ecoda bi tık ölü , sport+ ta kasayı yeterli düzeyde taşıyo.Espyi kapatınca yalandan bi yanlayası var ama tam deneyecek ortamım olmadı. Güçten ziyade arkadan itişi tam otomatiği özlemişim.Sürüşü clk cabrioyu hatırlattı..Genel kozmetik iyi durumda.Kaputa yıldız apaçiliğini yapasım var , exclusive panjurun bu kasada tamponla geliyor olması can sıkcı.Denk getirirsem belki tamponla öyle bişeyalabilirim , yada diamond-amg panjulardan birini denerim belki telefon kılıfı gibi bilmiyorum Harici gözümün gördüğü eksik gediği toparlar , bide kablosuz carplayi bi şekilde çözmeye çalışır , bu şekilde binerim gibi görünüyor.Alır almaz çektiğim bikaç foto.Yeni bişeyler yaptıkça paylaşırım.

Audiyi de geçen hafta aldık , o manasız temiz , 2015 krem iç döşeme 36k kmde

Konu Ahmet Saraçoğlu tarafından (09-07-2025 Saat 18:24 ) değiştirilmiştir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kazasız belasız.
    Bir sunroof falan olaydı en azından yazasım geldi .
    Okumadan imzalamam.....

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah. Özel değilse ne kadara aldınız aynı kriterlerde arıyorum piyasayı bileyim diye sordum. Özelden yazarsanız memnun olurum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DOHC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kazasız belasız.
    Bir sunroof falan olaydı en azından yazasım geldi .
    çok istedim ama bu fiyat aralığında içime sinmedi iç dış halleri sunroofluların.Dizeli de özellikle eledim
    Alıntı c20let Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah. Özel değilse ne kadara aldınız aynı kriterlerde arıyorum piyasayı bileyim diye sordum. Özelden yazarsanız memnun olurum.
    saol hocam , mesaj attım.İst ta baktıkların varsa link at dmden , gittiğim bi araçsa fikir vereyim.Çoğu ilan fotodaki halinden çok uzaçk malesef.

tuner faruk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlı olsun güle güle kullan,bir de tavan olsa çok güzel olacakmış,performans için yazılım+kutu içi filtre gayet yeterli oluyor tavsiye ederim

aslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlı olsun dilersen yetkili servis konusunda yardımcı olurum
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    içi çok güzelmiş.
    Piano black yerleri zevke göre başka birşeyle değiştirir / kaplatırdım ben olsam.
    bi de jant yay ister sanki
    Kazasız belasız keyifle kullanmak nasip olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun dilersen yetkili servis konusunda yardımcı olurum
    saol abi , varsa servis geçmişi ve genel bakım için rahatsız ederim müsait zamanında.
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    içi çok güzelmiş.
    Piano black yerleri zevke göre başka birşeyle değiştirir / kaplatırdım ben olsam.
    bi de jant yay ister sanki
    Kazasız belasız keyifle kullanmak nasip olsun
    amin abi saolasın , piano black çok geniş yüzey.Temiz tutma lüksü yok.Ya kılcak çizik , yada ıslakmendil vb silinirse su lekesi.İnce cila atılır ama sürekliliği yok , hemde değişik görüntü olsun diye komple söküp kaplayasım var.Bulabilirsem sağlam dokulu siyah ahşap görünüm , yada mat siyah forged carbon kaplama gibi bişeyler deniycem.Hazır sökmüşken de becerebilirsem meşhur trim sesine bi el atmayı düşünüyorum.Chrysler 300c de ses yapan yerler klipslerin oturduğu yerlerdi.Çok ciddi manada çözmüştüm oraları yalıtıp.Bakalım bununki de oradan mı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada ekranı değiştirmeden kablosuz carplay mümkün mü?ne alınır ne takılır kim yapar?

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    235 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ahmet Saraçoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arada ekranı değiştirmeden kablosuz carplay mümkün mü?ne alınır ne takılır kim yapar?
    Hayırlı olsun çok güzel duruyor ben jantları beğendim spor yay olsa daha da güzel durur dedirtti. Kazasız belasız sürüşler dilerim..
    carplay için interface modüller var aracın orjinal sisteminin arasına soket şeklinde giriliyor 10-15k bi fiyatı vardı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    direksiyon çerçevesi söylemiştim , bi güne geldi.beklediğimden iyi.Çok ta ekstra durmadı üzerinde.Bi süre sonra taktığımı unuturum.

orta konsol için de bunu bekliyorum

uygulanmış ürün fotoları fena değil.Parlağı baskı olup görünmeyeceği için dokulu aldım.Kapı içleri ve orta konsola düşünüyorum.Torpido üzerindekini aluminyum bırakıcam.Bakalım nasıl duracak.

TolgaKaraman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlı olsun güzel günlerde kullanman dileğiyle
    E92 320d - Scirocco White Edition - 116D F20 M-SPORT - E92 320D M-SPORT LCİ - E60 535D M-SPORT
    E46 330Ci Clubsport - Megane 3 Coupe GT-Line - E39 528i - E39 530d Touring - E39 530d Sedan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlı olsun, kaplama direksiyon çerçevesi de yeniyken havalandırma ızgaraları ve tam emin olmamakla beraber büyük olmayan gri alanlar var ise konsolda güzel patlatır. piano black ve çiziklerini görmektense uygulamada da güzel durmuş

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler