User Tag List

5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Tesla Model Y Juniper

0zan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Tesla Model Y Juniper

Ayda yılda bir girdiğim için tüm konuları aynı anda yazıp güncelledim,

Geçenlerde eşime kırmızı bir juniper sr aldim, hemen peşin peşin yazayım, herkes tesla satış formunu elle doldurdum aldım yalanı atıyor kimse öyle alamaz, lighting autofill kullandım, haziran ayında bir envanterde almıştım daha millet uyanmamıştı belki de sadece şans, şimdi yalnızca botlar galericiler alabiliyor.

Kendim de Türkiye'de 1.5 senedir elektrikli araç kullanıyorum, elektrikli araçlara en ufak bir düşmanlığım yok, kıyaslama yapacak kadar bilgi sahibiyim,

eksilerden başlıyorum;

kliması en düşük hızda bile o kadar çok ses yapıyor ki telefonda karşı tarafı duymak zorlaşıyor

dönüş çapı zaten az, forumlarda sürekli konuşuluyor, ne var ki direksiyon turu da çok az, sürekli direksiyon çeviriyorum

juniper sözde konforu arttirilmis versiyon ancak bu yumusama hali o boyutta bir arabaya hiç iyi gelmemiş, çukura tümsege girildiginde çizgisini şasırıyor, dahasi da 20 sene öncesi şehirler arasi otobusler gibi sürekli saga sola yatiyor, normal giderken salınıyor, gazlarken salınıyor kafam bir saga bir sola gidiyor içerisinde sürekli hareket halindeyim, eski kasanın daha sert sürüşü vardi bu kadar salınmıyordu, juniper'in son hızının önceki versiyona göre düşürülmüş olması da yol tutuş sorunları ile ilgili fikir veriyor zaten

teslim almaya giderken yanıma boya kalinlik ölcer almistim, kaput 100 kusur mikron, camurluklar 250 mikron ne ararsan var, paneller arasina yukari kisimda parmak giriyor asagida tırnak girmiyor, sonra biraktim bakmayi bindim uzaklastim

rejeneratif fren en dusuk halinde bile bildigin araba frene basıyor, kendi aracım ise önünde bir engel algilamadigi zaman kaymaya izin veriyor, önünde trafik başladigi zaman bunu görüp rejeneratif fren yapmaya basliyor

kendi aracım ve juniper arasinda x2 fiyat farki olsa da hissettigim fark x10 'dur. Yani her bir yeri rahatsız arabanın, ele kıtır kıtır gelen direksiyon dikişleri, gece aydınlatması olmayan kapı kolları, hiç bir işe yaramayan gereksiz uygulamaları, aşırı sert kalkıp duran otopilotu, önünü aydınlatmayan farları, kafasına göre çalışan silecekleri, her an gelen sürekli ikaz sesleri amk bim'e alışverişe mi gidiyoruz uzaya mekik mi fırlatıyoruz.

iyi yanları ise avrupadan ucuza satın alabiliyor olmamız, sr juniper 2.400 TL olsaydı kimse yüzüne bakmazdı

Konu 0zan tarafından (16-07-2025 Saat 23:55 ) değiştirilmiştir.

sekizsilindir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pozitif bir değerlendirme hissettim, teşekkürler.
    kazasız cezasız olsun.
    group b ___

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Ben bunları kendi arabam ile kıyaslayıp söylediğimde yenisini bokluyorum zannediyorlardı. Tek değilmişim
    23'' Tesla Model Y Performance
    23" Fiat 500e LaPrima

Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende de stealth grey var ben herhangi bir robot vs kullanmadan sadece vpn acarak sipariş oluşturabilmiştim 4. denemede.
    Benm kaput da söktak sağ arka kapının çizgisi ayarsız onun harici pek gözüme çarpan kusur olmadı. direksiyon dikişlerinde ek yerleri vs kötü ben cıkıntı olan ipleri çakmakla yaktım düzelttim. Dediğin gibi parasına göre güzel ama kesinlikle üst düzey bir araç değil. Konfor oldukça sert biraz performanslı kullanımda esp sürekli devrede kayma eğilimi fazla. klima ile ilgili ben sorun yasamadım 3. kademede salınım modunda kullanıyorum sessiz ve yeterli gleiyor.
    Renk çok güzlemiş ben de kırmızı çok istiyordum hatta ara ara bir tane de kırmızı siparişi verip bunu satsam mı diye düşünmüyor değilim Güzel günlerde kullanın.
    www.vava.cars
    Lapiztes mk7R

0zan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende de stealth grey var ben herhangi bir robot vs kullanmadan sadece vpn acarak sipariş oluşturabilmiştim 4. denemede.
    Benm kaput da söktak sağ arka kapının çizgisi ayarsız onun harici pek gözüme çarpan kusur olmadı. direksiyon dikişlerinde ek yerleri vs kötü ben cıkıntı olan ipleri çakmakla yaktım düzelttim. Dediğin gibi parasına göre güzel ama kesinlikle üst düzey bir araç değil. Konfor oldukça sert biraz performanslı kullanımda esp sürekli devrede kayma eğilimi fazla. klima ile ilgili ben sorun yasamadım 3. kademede salınım modunda kullanıyorum sessiz ve yeterli gleiyor.
    Renk çok güzlemiş ben de kırmızı çok istiyordum hatta ara ara bir tane de kırmızı siparişi verip bunu satsam mı diye düşünmüyor değilim Güzel günlerde kullanın.
    teşekkür ederim, teslimat zamanında her rengi canlı gördüm, beğenilmeyen siyah da güzel duruyor ancak bence en iyisi mavi,

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler