User Tag List

7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Playstation Hakkında

melihyilmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Playstation Hakkında

Merhaba,

Bu zamana kadar iç konsolum olmadı. Bundan 15 sene önce pc de hallediyorduk bu işi. Kızım playstation istedi. Fakat hiç anlamam bu işlerden. Almışken uzun ömürlüsünü almak isterim. Ps5 pro ya baktım fiyatlar cep yakıyor.

Bu arada fifa gibi oyunlar oynamıyoruz. God of war yada mortal combat gibi oyunlar oynanacak.

Bana tavsiyede bulunur musunuz? Şunu al şuna bulaşma şeklinde. Bütçe belirsiz fakat oldukça güncel olması avantajıma olur. Yada bu cihazın yenisi çıkacaksa onu da bekleyebilirim.

Kısacası mala anlatır gibi anlatırsanız sevinirim.
    "Vurur yuze ifadesi,emisyonda hilemi yaptin bitanesi" VW BLUEMOTİON

EnesPolatdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı melihyilmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba,

Bu zamana kadar iç konsolum olmadı. Bundan 15 sene önce pc de hallediyorduk bu işi. Kızım playstation istedi. Fakat hiç anlamam bu işlerden. Almışken uzun ömürlüsünü almak isterim. Ps5 pro ya baktım fiyatlar cep yakıyor.

Bu arada fifa gibi oyunlar oynamıyoruz. God of war yada mortal combat gibi oyunlar oynanacak.

Bana tavsiyede bulunur musunuz? Şunu al şuna bulaşma şeklinde. Bütçe belirsiz fakat oldukça güncel olması avantajıma olur. Yada bu cihazın yenisi çıkacaksa onu da bekleyebilirim.

Kısacası mala anlatır gibi anlatırsanız sevinirim.
    Abi pro bence biraz silkeleme. Evet güzel ama 2x fiyat etmez bence. Hele de tvniz 4k değilse zaten pro sizlik değil. Slimden ayrılan en büyük iki özelliği Slim 4k 30fps oynatırken pro 60fps oynatıyor. Bir de dlss ve ray tracingi daha gelişmiş. Slim'in CD'Lİ versiyonu mantıklı bir seçenek. Gow'u oynadın sat. Gow'u da ikinci el alırsın. Oynayıp bitirip rafa kaldıracağına katkısı olsun kafasındayım ben. Dijital versiyon alınca hem tam fiyattan oyun alıyorsun (indirimleri tenzih ediyorum) hem de hikayeli oyunu 30 saat gömdün oynadın bitti hadi sil kütüphanende dursun oluyor. Gereği yok bence. Toparlarsak, kızınızla keyifli zaman geçirmek ve onun hikayeli oyunları oynamasını istiyorsanız slim sizin işinizi çözer gayet.
    Alıntı doncarlo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saxoda sertleşme kronik pompayı kontrol edin.

fatihob - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    PS4 veya prosu ucuz yollu çözüm ama bu sene sonu veya seneye ilk baharda GTA6 çıkacak. Ps4 onu çalıştırmayabilir. Onun dışında bütün oyunlar hem Ps5 hemde ps4e çıktı.
    PS6 söylentileri var ama en az 2 sene sonra çıkar, zaten Ps5 pro daha yeni çıktı.
    Güncel olsun isterseniz Ps5
    Ucuz olsun derseniz Ps4 veya Ps4 pro öneririm.
    Bütün cihazların slim hali falan var, artık o size kalmış veya ne bulabildiğinize. Güçte birşey değiştirmiyor slim veya fat olması.

Diğer yandan ucuz seçenek arasında Xbox Series S var. Xbox S alıp, Gamepass'e aylık üye olursanız bayaa fazla oyun oynayabilirsiniz. Hazır oyun dünyasına yeni giriyorsa oyna oyna bitmez. Oynayacak oyun kalmadığında Ps6 çoktan çıkmış olur.

Bu linkten oynamak istediğiniz oyunlar Gamepass'te var mı diye bakabilirsiniz.

Xbox Game Pass Oyun Kataloğu | Xbox

207_TR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evde ps3 var. 2012 de almıştım.
    Geçtiğimiz aylarda bir yere götürdüm 15 tane oyun yükledi tanesi 100 TL ye

Mario dan Mortal Kombata, Street Fighter a, Gta, Grantourismo vs vs işe yarar oyunlar var.

Al bir hazır oyun yüklü PS3 derdine çare olsun.

207_TR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ormanci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hocam kızınız ufaksa Switch diyeceğim, kırık falan olabilir mesela. Oyun yükleme işlerini öğrenmeniz veya yapmanız gerekecek bu arada. Eğer elden geliyorsa mis...
    TV'ye de bağlanabiliyor, kızınız elde oynayabiliyor, siz de koltuğa uzanıp takılabiliyorsunuz. Mobil olabilmesi en güzel yanlarından.

Evde PC ve aşağı yukarı her konsola sahip biri olmuş olarak yazıyorum

Bu arada PS fiyatlama anlamında cozutmuş vaziyette.
    Normalde Deluxe üyelik alıp kütüphanedeki oyunları sömürmeyi tavsiye ederdim ama PS platformuna artık bu politikaları nedeniyle düşmanım. Hususi olarak tavsiye etmeyeceğim
    Gamepass demiş mesela yukarıda arkadaş.
    Xbox Series S-X falan alıp GP kütüphanesinden faydalanılabilir.

Ucuzluk kısmına gelince bu anlamda PS4'e, hele hele PS3'e inmeye de bence gerek yok.
    Switch her şekilde mutlu edebilir.
    En son sahip olduğum konsol bu oldu, neden daha önce almamışım dedim O derece diyeyim.
    Çocukla neredeyse her akşam Mario Kart, Fifa falan oynuyoruz.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yıllardır hem xbox hemde ps kullanıcısıym yakın zamanda ps4 promu ps5 pro ile xbox one x imi x series ile güncelledim

normal şartlarda normal ps5 fazlasıyla yeterli fakat benim gibi birden fazla oyun bulundurup oynadığınız durumlarda hafızası yetersiz geliyor

2tb ssd alıp yükseltsem ne olur vs gibi maliyet araştırmasına girince uğraşmak yerine fark verip yurt dışı ps5 pro dan yana kullandım oyumu açıkcası

ama genel anlamda düz ps5 herşekilde yeterli özellikle tr cihaz hiç mantıklı değil tr düz ps5 fiyatına yurt dışında pro alırsınız

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler