süper loto yine devretti, (22.7milyon tl devretti), önümüzdeki hafta 30milyonu geçer tahminime göre,, ya çıkarsa muhabbeti güzel zaten bu işin, ama ikramiye biraz fazla yani insanı çıldırtır hanımları boşatırsize çıksa napardınız ?????????
süper loto yine devretti, (22.7milyon tl devretti), önümüzdeki hafta 30milyonu geçer tahminime göre,, ya çıkarsa muhabbeti güzel zaten bu işin, ama ikramiye biraz fazla yani insanı çıldırtır hanımları boşatırsize çıksa napardınız ?????????
yapılıcak o kadar çok şey var ki o parayla ne burda aklımıza gelir yazabiliriz ne de tarif edebiliriz bence.. Ama önce güzel bi yurt dışı seyaheti tatil falan iyi olurdu.. Çıkmaz ya orası da ayrı![]()
12 TL bosa gitti, üstüne 20 kisi de sıra bekledik
Neler yapılır degil de neler yapılmazki demek lazım
Ferrarilerle baslardım F355 F360CS F430 Scuderia![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
bozarım kendimi kesin ama kendi sanayi sitemi kurarım..........
egetuning service & performance
DR.ECU CHIPTUNING İZMİR 05554042525
Aynen gitti 12YTL havaya![]()
X-Trail 2014 1.6 DCI SkyPack
Vw Golf 7 2014 1.4 TSI DSG ComfortLine
Renault Symbol 2014 1.5DCI Joy
Renault Symbol 2012 1.2 Authentique Edition
Fiat Linea 2013 1.3 Multijet Active Plus
gitti paracıklar![]()
oynamadım gene devretti, haftaya komple toplayayım parsayı bari
çıkarsa ilk iş yurtdışına uzamak olur heralde. karı kız alemler vs... çatır çatır yerim yahu![]()
üzülmüştüm bu hafta oynayamadım diye allahın sevdiği kuluymuşum devretmişhepsinde gözüm yok 1/2 1/3 1/4 1/5 oranlarının hepsine raziyim ama hepsi tek kalemde bana çıkarsa vay anam vay
![]()
saçmaladı ya bu süper loto... kolon miktarı 1 lira olduğundan millet az kolon oynuyor bir de 54 rakam var. haliyle tutturmakta zorlaşıyor.. 30 milyon lira insanı çıldırtır.. onun yerine 100 kişiye 300bin lira çıksa daha makbule geçer...
12-17-24-25-35-52
X-Trail 2014 1.6 DCI SkyPack
Vw Golf 7 2014 1.4 TSI DSG ComfortLine
Renault Symbol 2014 1.5DCI Joy
Renault Symbol 2012 1.2 Authentique Edition
Fiat Linea 2013 1.3 Multijet Active Plus
bende bilerek çıkartmıyolar bi iş var sayısal gibi popüler olamadı
dikkat çeksin amacıyla devrediyo
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)