Beyler geçenlerde burda bi konuda gördüm, mesela dikiz aynalarını spoileri veya benzeri parçaları carbonfiber ile kaplamışlar çokta güzel olmuştu. Bu iş nedir ne değildir kim yapar kaça yapar bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
Beyler geçenlerde burda bi konuda gördüm, mesela dikiz aynalarını spoileri veya benzeri parçaları carbonfiber ile kaplamışlar çokta güzel olmuştu. Bu iş nedir ne değildir kim yapar kaça yapar bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
gkm garegeda sebo usta yapıyor
0 216 565 1598
Samex Dizayn
Cihan Dündar : 0533 428 71 29
Ali Dündar : 0533 433 9590
0216 443 68 07
www.samexdizayn.com
dün bizde benim arabanın depo kapagını kapladık parlatma işlemi kaldı resimleri paylaşacagım bitince
egetuning service & performance
DR.ECU CHIPTUNING İZMİR 05554042525
yoo gayet güzel oluyor ben izmir'de meg kaplamada yaptırdım ön konsol ve benzeri iç aksamlar gerçeği ile ayıt edilemiyor. belki siz kaput yaptırdıgınız için güzel olmamış olabilir dediğiniz gibi gözümde canlandırınca ama ufak parçalarda gayet başarılı izmirde meg kaplama. dış aksesuar olarak aynalarımı kaplatmıştım bide bşarılı yani
sağolun arkadaşlar benim dediğimde gerçek karbon kumaşın tatbik edilmesi ( carbonfiber, yani karbon lifi ile ) son olarak bu sebahattin usta bu işi kaça yapıyor mesela dikiz aynalarını?
demek istediğim tam olarak bu
http://www.youtube.com/watch?v=6rTWaV1imzs
eywallah toprağımsanada dragda başarılar diliyim
![]()
yarın sabahtan buraya upload ederim bu arada sen hangi parcaları kaplamak istiyorsun
egetuning service & performance
DR.ECU CHIPTUNING İZMİR 05554042525
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)