tu5jp4 blogunda yag filtresinin altındaki metal aparat ne işe yarar? üstünde müşür var ve 3 yağ kanalı var. iptal edelim dedik ama kanalların içinde sibop yay falan var...
![]()
tu5jp4 blogunda yag filtresinin altındaki metal aparat ne işe yarar? üstünde müşür var ve 3 yağ kanalı var. iptal edelim dedik ama kanalların içinde sibop yay falan var...
![]()
niye iptal ediceksin? çalışıyosa neden?
yağ soğutucusu varmı üzerinde moyrun muhtemen onun termostatı olabilr
körler sağırlar
http://www.dp-engineering.nl/random/...elocation.html
burda yapmıslar ama benim blokta musur için delik yok sandwich alıp halledicem..
![]()
ben savaş abinin yağ filtresi için flanş yaptırdığını hatırlıyorum sadece sen parça kolay sökülüyorsa bi söküp fotoğrafını çek bende o parça evde duruyor olabilir söküp sökmediğimizi söyleyebilirim.
tek bu var alttan çektiğim araba antalyada olsa gidip bakıcam 18 inde istanbuldayım beklersen biraz istediğin kadar bilgi veririm sana.
![]()
filtrenin alttaki sogutuc parca aynı seninle civata yerinden belli. yalnız sende blokta fazladan delik var musur için bende o yok. sandwich gerekiyor o yuzden.
cok iyi olur valla, kat iptal oldugu icn zır zır geziyorum kac gundur18 inde istanbuldayım beklersen biraz istediğin kadar bilgi veririm sana.![]()
sandwichle halledebilrsin alırken termostatlı al yağ soğukken soğutucuya yağ göndermesin
mocalın earlün iyi sandwich kitleri vs var
körler sağırlar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)