stoplarda kirmizi cam boyasini nasil cikartabilirim gunesten matlasmis durumdalar
stoplarda kirmizi cam boyasini nasil cikartabilirim gunesten matlasmis durumdalar
al eline 2000 zımpara başla zımparalamaya soora sırasıyla sarı pasta ve beyaz pasta enson 3 m cila ...
0 zımparaa sonra cılaa cıkıyor denedımm
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
güzelce zımparalayıp sonrasında meguiars plastixle parlatabilirsin.malzemelerin fiyatı + harcayacağın emeğe değermi dersen bence hiç uğraşma bunlarla
tiner eritir..
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
oto tineri var stopların üzerindeki boyayı bile çıkartıyor.selülozik tiner kullanırsa eğer o eritir.
oto tineri zaten selülozik tiner boya seyretlmek ve ayrıca kaporta üzerindeki ufak zift yapışkan gibi kirleri yumusatmak için kullanılır bahsettiğin aksamda güneş altında veya fazla dökülüp temizlemeye çalışılırsa eritir tecrübeyle sabittir..![]()
Ben filli boyanın boya kaldırıcısı diye bişi var yoğun sahlep kıvamında onu döküp biraz bekledikden sonra stoplarda boya bırakmayacağını düşnüyorum tamponumdaki tineri sökemediği boyaların anasını ağlattı.. 8-10 lira bişi alıp dene bence
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
yani uğraştıracağı zahmete deymez![]()
benim dediğimi uygulamadan alma stop 10 lirayla kurtarabilirsin beLki.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Bol bol asetonla cıkar..... 3-5 kutu al stoplarınıda sök...bas asetonu sonra başla silmeye...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)