Evet arkadaşlar 1.6 ies imdeki cainin daha ii hava alması için
tamponun hangi bölgesin nası bi delik açmalıyım ?
fikirlerinizi bekliyorum
tşkler
Evet arkadaşlar 1.6 ies imdeki cainin daha ii hava alması için
tamponun hangi bölgesin nası bi delik açmalıyım ?
fikirlerinizi bekliyorum
tşkler
Eger aracınız makyajlı kasaysa sis yerindeki siyah plastigi delebilirsiniz belli bile olmuyor siyah port takarsanız ama gorunsun dersen farklı renk olabilir.
tamponu ortasından delmeyin. hiç hoş olmuyor ne nefret edici duruyor
boru ile tampondaki ızgaranın içine kadar uzatabilirsin yada makyajlı kasa tamponsa dediği gibi sis farının ordan çıkarabilirsin.
bu arada su ve çamur derdin olmaz yaz kış rahat rahat kullanabilirsin.
arkadaşlar bu resimdeki gibi düşündüm kaba oluyor vazgeçtim
bu resimdeki gibi yapim diyorum ama başka ve daha verimli bi şekilde varsa ona göre yapalım die sizlere sormak istedim. yani direk filtreye etki edecek biyer ve nası olsun ?
![]()
siz galiba 19 temmuzdaki honda buluşmasındaki ef kasa civic i gördünüz![]()
illa tamponda olcak ya![]()
19 temmuzda ben pistte değildim Onur da Türkiyede değildibirde fotoğraflarda o şekilde dikkatimi çeken bi ef görmedim
![]()
Yoo ben hicbirsey gormedim dukkanda suanda calisiyorum ,sahsen 1.6 arabada tamponuda delsen filtreyi fardanda cikartsan kputtanda cikartsan alcagin max(vti) olmadigi icin 3hp onu arka koltuklarini sokerekte alirsin ztn ayni etkiyi(his konusunda) kisacasi gereksz anladin? bn oylesine yaziodum kisacasi maksat muhabbt.
- K -
________
Dr.Ecu
yap işte o şekilde direk etki edecek başka bi şekli yok yada var ben bilmiyorum senin kullandığın kasada tampondan çıkartılıyor![]()
burak kardeşim, tamponu delmekle uğraşma.. onun yerine rollinglerde 3. kornayı duymadan gaza bas daha etkili olacaktır![]()
![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)