98 VTİMİZİN SİNYALLERİNİN SÜREKLİ TURUNCU YANMASI İÇİN VE SİNYAL VERİNCE YANIP SÖNMESİ İÇİN NE YAPMAM LAZIM.
MESELA ALTTAKİ RESİM GİBİ SİNYALLERİN SÜREKLİ YANMASI
![]()
98 VTİMİZİN SİNYALLERİNİN SÜREKLİ TURUNCU YANMASI İÇİN VE SİNYAL VERİNCE YANIP SÖNMESİ İÇİN NE YAPMAM LAZIM.
MESELA ALTTAKİ RESİM GİBİ SİNYALLERİN SÜREKLİ YANMASI
![]()
çiftli duy lazım sanırm ve park ve sinyallerden elektrik alıyorsun öyle bağlıyorsun dediğin gibi yanıyorlar
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Duysuz olursa dandık oluo sınyal verdıgınde parklarda yanıp sonuo en mantıklısı duy ve çift duylu ampül ile çiftli duy alıcaksın park ın + sı bı kabloya sınyalın + sını bı kabloya baglıcaksın - zaten duyun ustunde yeri var oraya baglıcaksın süper olur.Bastan bende parkın + sından sınyalın + sına bagladım sınyal verınce sınyalle bırlıkte angellerde yanıp sonuo
çiftli duy + çiftli turuncu ampul + oto elektrıkcı![]()
Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!
arkadaşların da dediği gibi çiftli duy ve çiftli ampul
bağlantıyı yaparken fişli yapın muayneye giderken iptal emesi kolay olur ben bu şekilde tüvden sorunsuz geçtim.
"I'm so JDM I sleep on the right side of my bed and i only dream about EK hatchies!!!"[SIGPIC][/SIGPIC]
forumu araştırırsan nasıl yapıldıgını vs herşeyi bulursun dostum
bendede aynı sekıl fakat park harıcı anahtarım war ıstıdıgımde acıp kapıyorum cokda kullnıslı oluyor
ARAC VTEC2 DIPSIZ CIFT DUY TURUNCU AMPUL BULAN WARMI ARKADASLAR??
yardımcı olursa ıse cok sevınırım dıpsız cıft duy sarı war her ay boyayıp vernık atmaktan bıktım![]()
dediğini bi ara gidip yaptırcam ben kendin yapabilcegin bişey pek değil besyol sanayi de ismail usta vardı ona gidiorum ben yıne ona gitcem
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)