arakadaslar tampon alıcam on tampon bu sıtede tampon buldum fıyatı ucuz geldı sızce alınır mı alınmaz mı bırde fııyatı neden bu kadar ucuz anlamıs deılım yardım edersenız cok sewınırım
arakadaslar tampon alıcam on tampon bu sıtede tampon buldum fıyatı ucuz geldı sızce alınır mı alınmaz mı bırde fııyatı neden bu kadar ucuz anlamıs deılım yardım edersenız cok sewınırım
Link varmı Tampon için ?
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
yan sanayı ve ondan ucuz yalnız bunalrda esneme payı yok orjınal gıbı tas gıbıdr bılgıne aksarayda 5o ytl
www.honda-tech.com
ya arabam basık oldugu ıcın su an ustundekı tampon catlak kıl gıbı ust tarftan alttan lıpten wurdugum ıcın ust taraf catlıyo cozum bulamadım on tamponda macun war dedıler bende yenı tampon alıyım dedım arabam 99 model bu arada napıcam bende bılmıyorum serwıstede 300 lıra falan
abıcım basıksa araban al yan sanayı boyat tak ama 1oo lıraya cıkma orjın tampon yokmu ıstanbulda al boyat5o ytl fazla paran gıdıcek ama orjınal olcak
www.honda-tech.com
sıfır yan sanayi yerine, çıkma orj. bul derim![]()
00' Civic 1.6IES
orjınalden sasma
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)