sunroof yaptırmayı ne zamandır düşünüyordum ama sağlıksız olması kaza anında gözümü korkuttu. sunroof ile dizayn edilmiş tavan ile tavanımı değiştirmeye karar verdim. nerede bulurum kaça bulurum sonra basımı agrıtmayacak bir tavan olsun
sunroof yaptırmayı ne zamandır düşünüyordum ama sağlıksız olması kaza anında gözümü korkuttu. sunroof ile dizayn edilmiş tavan ile tavanımı değiştirmeye karar verdim. nerede bulurum kaça bulurum sonra basımı agrıtmayacak bir tavan olsun
arabayı satmayı hic dusunmuyosun sanırım?
sunroof icin arbaya tavanmı gecircen yani![]()
remaps.tr & Turbo Zone Garage
ben kullandıgım araca satana kadar masraf yaparım. çünkü bunu sattıgımda aynı kasadan almam bi üst modele çıkarım paramın durumuna göre de motor seçenegine bakarım. yoksa bunu niye satiyim![]()
Bence sadece sunroof yaptır..Tavanı değişirsen satarken sıkıntı yaşarsın
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
bende sunroof için tavanı değiştirmem
satarken sunroof için değiştirdim diyeceksin ama kimse inanmayacak
Ben olsam sunroof yaptırmazdım ki, yaptırmaya karar verdiysen tavanı değiştirmeden yapman daha mantıklı olur. Ama orjinal tavanda su tahliyesi vs olacağı için yapılacak iş çok çok daha iyi olacaktır o ayrı konu.
916 V6 Turbo
Arabanın tavanını değiştirisen son sahibi olman kaçınılmaz olurSakın yapma bencede.
SongürGarage
USPeformance by UtkuSelamoğlu
İstanbulda oturuyorsan yap selde cok kişi sanruftan kacmış allah göstermesin![]()
"Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"
emr: chip atarız
f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla![]()
Çözüm 1: Araban ile aynı renk bi tavan bul direklerden kestirip yaptır belki tavanın değiştiğini anlamayan biri çıkar
Çözüm 2: Arabanı satıp aynı modelin sunrooflusunu al
Çözüm 3: Tavana port bagaj yaptır sunroofun eksikliğini hissetmezsin![]()
duruma bakılırsa sedan si gözüküyor gibi ama bunun yerini tutmayacak :S
kaza anında gözünü korkutan nedir?
dün haberlerde vardı. cam tavanlı astra. takla atmış.araç içindekilerden biri yola düşmüş, vefat etmiş. bugünkü haberlerde de bir connect var konyada. takla atmış, sürücünün kemeri kopmuş, sunroofdan dışarı düşmüş, vefat etmiş. Allah korusun herkezi.
sunroof çok gereksiz gelio banakılıfı açarsın güneş girer rahatsız eder, tamamen açarsın içeri toz sinek bilmemne girer uyuz eder, bence sunroofun tek güzel yanı, yukarı yarım açılınca duran şıklığı
onun içinde gerekyok bence
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
sunroof satıyorum düşünürsen. komple.. orjinal civic 96 99 arası ek dan çıkma. orjinal...
utku selamoğlu
yaa komik olmayın
sunroof için delik açtırmaya korkuyorsun kazayı düşünerek ..
ama arabaya komple tavan koymaya korkmuyosun ..
Saçmalamayın Allah aşkına..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)