Öncelikle hayırlısı olsun, bora yerine toledo da düşünebilirsin bence, tabi zevk meselesi ancak ikisinin arasında hiç bir fark yok marka dışında ve görünüş ve şıklık açısından toledo daha güzel bence. Tam olarak 9 senedir toledo sahibiyiz, 2 senedir ben kullanıyorum aracım 8v 105 hp, inan bana tatminkar gidiyor, eminim Bora'da öyle gidiyordur. Ayrıca ekipman olmayan bir araç sırf 16v diye alınmaz bence. Bora'nın seata karşı tek avantajı benim aracımla aynı model bora'nın yaklaşık 8 milyar daha fazla para etmesi

Bu da Volkswagen olduğu için başka bir sebep yok.
http://www.sahibinden.com/ozel_otomo...XQQdisplayitem
Örnek olarak bu araç gayet temiz duruyor, aslında beyaz yapıp çıtalar iptal, camlara film birde yere basınca çok güzel duruyor da
Tekrardan söyleyeyim 8V motorların gidişi, kalkışı, hızlanışı cidden tatmin edici. Benim arabam 118bin km'de ve hiç iyi bakılmamış bir araba, 1. viteste zorlanmadan 60km çıkıyorum max. görebildiğim hız ise 210, fakat baya bir süre gerekiyor o hızı görmek için :P
Son olarak aracım KM'de 230kr yakıyor, okula gidip gelmem 70km 25 lira benzin yiyor işte o civarlarda. Fazla fazla