Bu yazılanlardan anladığım kadarı ile bu Blackline stoplar BMW'nin OEM ürünü olarak da var, Taiwan malı yan sanayi olarak da var.. ( Taiwan malını Çin malı ile kıyaslamayınız, Taiwan teknolojide oldukça ileridedir, kendi işimde kullandığım tüm otomasyon ürünlerim hatta CNC tezgahlarım bile Taiwan malıdır, Taiwan uzakdoğuda Japonyadan sonra en kaliteli ürünleri yapan ülkedir)
Yetkili serviste 400 EUR / 880TL, piyasada 360 TL... Ürünler arasında kalite farkı yoksa , (...ki muhtemelen BMW de uzakdoğuda yaptırıyor bu tip ürünleri, BMW'nin far yapmakla uğraşacağını sanmıyorum) Taiwan malı olan da kaliteli ise eğer, 360 TL mantıklı...
Satan arkadaşın dükkanına kaça girdiği pek de önemli olmuyor bu durumda, muhtemelen onun aldığı fiyatın epey altına BMW servisi alıyor orjinal farları..ve 400 EUROya satıyor..
Arz talep meselesi, serbest piyasa ekonomisi... Ortada iki tip mal var, fiyatları da ortada, alıp almamak tamamen müşterinin insiyatifinde...
E90 "Smoked" stoplar konusunda epey bilgilendim sayenizde, sağolun..
CZT_03 arkadaşım, hafta sonu uğramaya çalışacağım yanına, sendeki stopları bir göreyim..
Bu kadar laftan sonra az biraz daha iskonto yaparsın bana artık herhalde..