tsi motorda turbo ile ilgili modifikasyonları biliyoruzda mcs ye uygulanan modifikasyonlar(kasnak vb.) tsi araçlarada uygulanabilir mi?
tsi motorda turbo ile ilgili modifikasyonları biliyoruzda mcs ye uygulanan modifikasyonlar(kasnak vb.) tsi araçlarada uygulanabilir mi?
aslında supercharger için uğraşmanızı gerektiren birşey yok , alt devirlerinizi dolduruyor ve 3500 civarı yerini turboya bırakıyor. O yüzden kasnak ufaltarak , sc aktifken devir dönmedikten sonra birşey kazanmış olmazsınız.
tsi zaten alt devirde kasnaksız olarak basıncı yükseliyor kasnağa gerek yok manyetik olduğundan dolayı dururken bile araç debriyaja basmadığnız taktırde çalışmıyoer
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
en basta heralde manıfold olcaktır,muhtemelen daha ıyı b ıntake sıstem olmalı buna ek olarak,enjektor de degısebılır ama tahmını yazıyorum,kesındır seklınde algılanmasın
1.4 araba için turbo büyültmek falan çok gereksiz şeyler bence.
SC yi büyütemesssiniz + Scden ne istiyorsunuz? aşalar azmı geliyor bençok ciddi şekilde basınc bastığını söylüyorum hala büyütmerkten bahsediyorsunuz ısınma gibi bir derdi yok çünükü 3000 3200 gibi turboya geçiyor ve kendini kapatıyor minicooper lar gibi ısınmıyoraşağıda cidddi şekilde torqu olan bir araba turbosuda minik sayılmaz kkk04St diye geçiyor
motordan korkmayın
dewam ama ben scirocco için söylüyorum 160 lık
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)