Arkadaşlar bunun nasıl yapılacağını bilen var mı?
Teşekkürler...
Arkadaşlar bunun nasıl yapılacağını bilen var mı?
Teşekkürler...
Dur şimdi temiz rom arıyorum o olursa Win CE unlock ardından bir de wi-fi kart mis olacak..Navi olarak iGO 8 harita olarak da BAşarSoft süşünüyorum.. Ama şu kadar söyliyeyim alet gayet şık ve ekipman dolu...
Abi şöyle yaptm fazla araştırmadan iGO 8 in Tr versiyonu yüklemek istedim önce o gitti..
Sonra da forumnavigationda okuduğm bir post da (başka bir alei tarif ediyorlardı) açılışta NAvinin romdan(kendi arayüzünden ) değil de win ce den açılmasını isterseniz registiryde şurayı silin şöle yazın diyen bir açıklamanın etkisi ile o değeri değiştirdim..
Sonuç olarak şu an açılmıyor..
Şimdi hedef 5 inch chine romu bulmak (4-5 adet var akaşama deneyeceğim)
Sonra da bir yolunu bulup buna win ce yüklemek sonra da wn ce den açılmasını sağlamak...
Pocket pc ye win ce kurma tecrübesi olan varsa benimle paylaşırsa sevinirim![]()
Buray takip et aradğın burada var..
http://www.forumnavigation.com/igo8-...e-t209779.html
Süper olur aslındaBirde GPS Sinyalini bulamıyor cihaz. Nedendir acaba bi fikrin var mı?
*10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
Valla ben de yeni girdim bu navi işine ama çok kalmadan ustalaşırım tonla bilgi var nette sadece bendeki model China olduğu için modele özel açıklama bulamıyorum biraz daha kurcalamam lazım kanımca...
Benim amacım Win CE yi unlock edip desktop free yapmak daha sonra wi-fi SD kartı alıp
internette sörf yapabilen , divx - mp3 oynatabilen aynı zamanda navigasyon özellikli bir pocket pc ye dönüştürmek aleti.. (tonlarca örneği var ) zor değil sadece biraz zaman ayırmak gerekiyor..
140 TL ye daha ne olsun...![]()
5 inch çin malı cihazlar için ( 480 * 272 ) rom buldum SD karta ana path e kopyaladım..
Soft reset atınca halloldu...
Download linki..
http://uploaded.to/file/fw7n31
bende igo 8 dosyasını sd karta attım..cihaza takınca otomatik olarak okudu..sonrasında da ayarlarını yaptım...
mesela ilk bulduğum igo 8 de israil haritası vardı ama sorunsuz çalışıyordu..sonrasında TR haritalı olanı buldum ama ekranda yan olarak çalışıyordubaktım böyle olmuyor...nasılsa dedim elimde 2 igo 8 var..ama farklı haritalar..dosyaların içeriklerini bana yaracak şekilde aktarma ve uyarlama yaptım...şimdi gayet güzel sorunsuz çalışıyor...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)