Maksat fantezi, ha olabilecek birşeyse olabilir ama.
2001 model Volvo S40 için (otm vites) supercharger uygulaması yapılır mı? Yada hazır kitleri falan var mıdır, yoksa da uydurulabilir mi?
Çok Uğraştım Hiç Uğraşma T4 Al Direk Cidden Samimi Söylüyorum Boşa Para Gömersin
ben hiç 1,8 otomatik sc li s40 görmedim
15,000liralık bi s40a 5000lik sc takmaktansa,,18000e bi t4 alıp bakım yapmak bencede daha mantıklı.
kaldıki 80hp verebilicekmi sc?
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
Yok ya kim ne yapsaın 80i, isteyen de yok. Babam elindeki arabayı satıp sırf daha büyük hacimli diye aynı arabayı almaz. Hacimli falan der geçiştirir. Ondan dolayı böyle birşey düşündüm. Gerçekleşirse dediklerim, baya lüks araba gibi duracak
(içi dışı vsvs).122hp işte, 160-170 olsun, yeter
.
xenomorpynin daha önce 1.6 s40ı vardı 2.0 yaptı kısa şanzıman koydu chip yaptırdı baıağı uğraştı kısaca çok para harcadı yapma diyorsa vardır bi bildiği
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
bana sorarsan cidden hiç uğraşma değmez... ama alırsan bi t4 mükemmel olur. çiddi deli bi makina.
arkadaşımda s80 t5 var hele o ayrı bi alet, şuan satılık bilginize
macera olsun, para 2. planda diyorsunda uğraştığına değmedikten sonra ne diye maceraya atılasın, para harcıyasın
s80 t6 alirsaniz daha iyi olur bence yüklemek için hem de çift turbo normal halide çoğu spor arabanın canini yakıyor orjinali 269 bg. İnternette araştırmıstım bi zamanlar 50 bg ye kadar artiş sağlanabiliyor tabi ozaman ne kadar benzin yakar orası ayri 80 lt benzinle 540 550 km falan gidiyor çünkü
Bence sen güç değlde gerçekten heyecan arıyorsun. YApan eden uğraşanlar değmez diyor pederden habersiz yapcam diyorsun maksat yakalanmadan yasak bişeyler yapmak![]()
Huzur Spec ---> 1.6 TDI S-LINE A3 8VS
Pederden habersiz olmayacak, neticede parayı ondan alacağım ama bu işlerden pek çakmaz. Aynı arabayı satıp eski araba da almaz aynısından T4 falan filan. Parası 2. planda dediğim gibi. Amacım hem biraz daha iyi gitsin, hem de bir kaç işlemle daha güzel gözüksün, derdim o. Yoksa Can(DetailEF) ne demek istediğimi anlamıştır
.
aslında mertol abinin mondeoya uyguladığının benzer bi sistemini istiyor arda bnm anladığım kadarıyla, hem biraz daha iyi gidicek tatmin edicek hemde dikkat çekicek![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)