User Tag List

12 sonuçtan 1 ile 12 arası

Konu: rollıng spec clıo sport

pesimist206 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

rollıng spec clıo sport

k4m motora sahıp aracım pekte ıddaa lı degıl sınıfında bılıyorum ancak twıngo rs lerdede aynı motor kullanılıp 137 beygır cıvarı bı guc elde edılmıs kılo problemı soz konusu degıl su an ıcın 920 kılo cıvarındayım hafıfleyeme devam edıyorum yarın 51 mm duz boru aynı hafta ıcerısınde devıl son susturucum gelecek el yapımı fıltre kıtını tampondakı delık pek uygun olmadıgında ayrı bır far alıp fardan cıkarmak ıstıyorum.... bunun yanı sıra sıkıstırmayı bıraz aztırıp bıraz dha ılerlemeyı dusunuyorum k4m motor tıpının twıngo rs nedenıyle onu acık oldugunu dusundum ve bsıler yapmaya karar verdım

su an ıcın lıstemde :

51 mm duz boru +
    devıl son susturucu +
    clıo rs headers
    clıo rs gaz kelebegı
    yazılım
    clıo 1.2 şanzımanı yada kısa ayna mahurıtı
    cold aır ıntake +
    brembo hava kanallı dısk

mevcut yakın zamanda lıstemdekılerı gercege dokmeyı planlıyorum bu konuda sızlerdende yardım beklıyorum fıkırlerınız onerılerınız bnm ıcın onmlı yarın ıtıbarı ıle bazı ıslemlere baslıyorum daha once daha hızlı araclara sahıp oldugum ıcın pek bı beklentım yok ancak yınede can sıkıntısına bıseylere baslamak ıstıyorum =) sımdıden tesekkurler...

qwertynord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bildiğim kadarıyla bu motorla ugraşan yok denecek kadar az o yüzden yaptıgın işte inşallah başarılı olursun yaptıkların seni mutlu eder inş.. kolay gele.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    k4m ile 130 beygiri yakalamıstım nasıl mı?

kapak taşlama komple egzos guzel bir filtre kiti yazılım son susturu 97 octan benzin

k4m 2000 yılından bu yana hala uretilmekte renault bu motor ustunde bir değisim yapmaya hala gereksinim duymadı cunku cok sağlam performansli ve ekonomik bir motor

hazırladıgın listeye ek olarak k4m motora uygun 276 derece cadde tipi exantriklerde mevcut bununla birlikte 150 beygiri bu motordan yakalayabilirsin...

dragstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mert bu dediklerine ek olarak brembo disk yerine brembolar pahalı ebc green stuff balata turbo grove ön disk öneririm fiyat sorarız ama tahminen ikisi 350-400 liradan aşağı olmaz

caiyi güzelcene yaparız senle kafanı yorma aliminyum borudan fln güzel bşy yaparım sana ama 1 hafta bekle ms de marş basıyım

ince conta takabilirsin, kapak taşlatabilirisin, port polish ve port matching olabilir ilerki zamanlarda ama sıralaman

cai, egzost, frenler, kısa oranlı ayna mahruti, rs intake ve egzost manifoldları, ince conta yazılım, yetmezse kapak taşlama port polish port matching egzantrik yazılım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmet3425 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    k4m ile 130 beygiri yakalamıstım nasıl mı?

kapak taşlama komple egzos guzel bir filtre kiti yazılım son susturu 97 octan benzin

k4m 2000 yılından bu yana hala uretilmekte renault bu motor ustunde bir değisim yapmaya hala gereksinim duymadı cunku cok sağlam performansli ve ekonomik bir motor

hazırladıgın listeye ek olarak k4m motora uygun 276 derece cadde tipi exantriklerde mevcut bununla birlikte 150 beygiri bu motordan yakalayabilirsin...

derece lı egzantrıgı bende dusunuyorum ancak dusunmekle kalıcam snrm daha once yapıldgına sahıt olmadım cekıncelerım var lıstemı toparladıktan sonra egzantrııgı dusunup yazılımımı guncelleyebılırım.... yardımına ıhtıyacım olucak sanırım abıcım =)

Alıntı qwertynord Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bildiğim kadarıyla bu motorla ugraşan yok denecek kadar az o yüzden yaptıgın işte inşallah başarılı olursun yaptıkların seni mutlu eder inş.. kolay gele.
    tesekkur ederım =)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragstar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mert bu dediklerine ek olarak brembo disk yerine brembolar pahalı ebc green stuff balata turbo grove ön disk öneririm fiyat sorarız ama tahminen ikisi 350-400 liradan aşağı olmaz

caiyi güzelcene yaparız senle kafanı yorma aliminyum borudan fln güzel bşy yaparım sana ama 1 hafta bekle ms de marş basıyım

ince conta takabilirsin, kapak taşlatabilirisin, port polish ve port matching olabilir ilerki zamanlarda ama sıralaman

cai, egzost, frenler, kısa oranlı ayna mahruti, rs intake ve egzost manifoldları, ince conta yazılım, yetmezse kapak taşlama port polish port matching egzantrik yazılım

kemal abı fren sıstemınde tamamen sana guvenıyorum fıltre ısını hallettım bugun uzerındekı boruyu kesıp bıcıp bsıler yaptım sanırım ıyı oldu =) dıger konulardada zamanla fıkrını ve yardımını alıcam zaten sana ıhtıyacım var

not: ms te marj bas sen gerısı kolay =)

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    bende vardı kat iptali kaliteli cai egzoz 100bin km de 117 hp vermişti paşa dynoda
    Built to fall....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    paşada kı beygır sapması hesap edıldmı abcm yoksa makıneden cıkan deger mı bu =)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ranthor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende vardı kat iptali kaliteli cai egzoz 100bin km de 117 hp vermişti paşa dynoda

valla pasada ne değer girdiler bilmiyorum ama ben otoerol de olcturmustum aynı specler vardı kat iptali filtre ara borular son susturucu orjinal

aynen 117 hp cıktı doğru carpanla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=pesimist206;1234564]derece lı egzantrıgı bende dusunuyorum ancak dusunmekle kalıcam snrm daha once yapıldgına sahıt olmadım cekıncelerım var lıstemı toparladıktan sonra egzantrııgı dusunup yazılımımı guncelleyebılırım.... yardımına ıhtıyacım olucak sanırım abıcım =)QUOTE]

tabi ne demek elimden geldiğince yardım ederim...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada aklıma gelmisken pistonada girebilirsin aracına uygun wössnerin 12.7 sıkıstırmalı forged pistonlarıda mevcut...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ehlıyetsız yakalandıgım ve tekrarlamam halınde bır cok sorunla karsılacagım ıcın aracımı satmayıdüşünüyorum , satmaz ısem uzerınde olanlarıda sokmek zorundayım bu sebeple kucucuk projem ıptal ... konu kılıtlenıp sılınırse sevınırım...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)