***** eşim Rus olduğu için Dünya Kadınlar günü onların resmi günü ve mutlaka kutlanması gerektiği için sabahtan ilk iş olarak gittim Çiçeksepeti.com dan çiçek siparişi verdim ve web sitelerinden çiçeğin dağıtım saat aralığını 12-17:00 arası olarak seçtim. İşlerimin yoğunluğundan dolayı parasını da kredi kartımla ödeyip konförmasyonu da aldıktan sonra işime döndüm.
Saat 14:30 gibi tam toplantının ortasındayken telefonum çaldı ve bir kadın bana Çiçeksepetinden aradığını ve malesef saatler önce verdiğim siparişteki çiçeklerin stoklarında kalmadığını söyleyip bana garip garip çiçek isimleri sayarak hangisini seçmemi istediğimi sorduToplantının ortasında olduğum için güzel bir çiçeği biran önce yapmalarını ve adrese en geç saat 17:00' a kadar yollamalarını rica ettim.
Akşam saat 20:00 da eve geldiğimde ortada çiçek miçek yoktu. Telefon açıp durumu öğrenmek istediğimde her arayışımda ortalama 15 dakika bekletildim ve sonunda telefon otomatik kapandı.Sonra Web sitelerinden sipariş takibi yapınca çiçeğin saat 21:00 da kargoya verildiği ve saat 22:00 yani akşam 10 da elime anca ulaşacağını öğrenince çıldırdım
Defalarca da üstüne aramama rağmen hiçbir muhattap bulamadım.
Sonrasında inatla arayarak bir çağrı merkezi elemanına ulaşıp durumu sorduğumda bu tür özel günlerde ufak tefek aksaklıklar olduğundan bahsettiBir firmanın hizmet kalitesi, bunun gibi talebin peak yaptığı zamanlarda ortaya çıkar. Zorlanmak ayrı birşey işi eline yüzüne bulaştırıp müşteriyi mahçup etmek apayrı birşey. Ben de hizmet sektöründe çalışıyorum. Bu zamanlarda bu işi beceremiyorsan hiç yapmayacaksın
![]()
Sonunda 50 TL telefon parası ödeyerek 65 TL lik ödememi geri alabildimMüşteri memnuniyeti, hizmet kalitesi ve güvenilirliği hiçe sayan Çiçeksepeti.com ile ilgili şikayetimi buradan sizlerle paylaşmak istedim. Sevdiğinize karşı mahçup duruma düşmek istemiyorsanız bu kurumla çalışırken iki kere düşünün.
Sevgiler, Saygılar,
Bora