Ptesi bir problem çıkmazsa lastikleri alacağım.
Toyo üzerinde karar kıldım fakat modeline karar veremedim
Proxes 4 veya T1R'den hangisini seçmeliyim??
(195/45/16)
Teşekkürler
Ptesi bir problem çıkmazsa lastikleri alacağım.
Toyo üzerinde karar kıldım fakat modeline karar veremedim
Proxes 4 veya T1R'den hangisini seçmeliyim??
(195/45/16)
Teşekkürler
Astra CDTi
DrNoyan Nickli Üyeden Alıntı
proxes 4 alırsan hayatının hatasını yaparsın. t1r eh işte 1sene çok iyi sonra sertleşiyor. benim tavsiyem hankook evo v12 al rahatına bak. yazdığım bütün lastikleri kullandım...
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
proxes4 te yi bir lastiktir t1r'de.o fiyat aralığında lastik düşünüyorsan başka marka alma zaten.toyo'nun cadde performansı iyidir.ucuz olmasının tek sebebi pahalı rakiplerinin milyon dolarlık reklam bütçeleri olmasına rağmen toyo'nun benim reklamımı müşterim yapsın mantığı ile hareket edip,reklam maliyetini ürün üzerine en minimum şekilde koyan firmadır.
komançero garage
bulabilirsen r1r al ama yok tr de bulamadım ben
v12 evo t1r dan daha iyidir
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
T1R Derim.
Cihan Çizmeci, Kendi Araçlarında Kullandığı Lastik.
Bizde Az Çok Test Etme Fırsatı Bulduk.
Çok Olumlu İzlenimler Aldım.
Yol Sesi Vermiyor, Yol Tutuşu Çok İyi, Frenaj ve Patinaj Süreleri Kısa, Ne Çok Sert Ne Yumuşak Bir Lastik.
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
t1r avrupadaki testlerde kuruda kumhodan kötü ıslakta ztn kumho en altta olduğu için kumhonun üstünde ama ginede altlarda oluyor kulaktan dolma bilgilerle lastik alınmaz lastik testleri vardır lastiğin sertliği ve performans seviyesi vardır
lütfen yanlış yönlendirmeyelim
Teşekkürler.
Yarın bakacağım duruma göre
Proxes'i eledim; Ya T1R yada ku31 bakacağım..
Bu bizim 2. aracımız, az biniliyor.
Fazla para harcamak istemediğim için bu lastiklere bakıyorum.
Diğer aracımıza daha iyi lastik alacağız.
Astra CDTi
ben şu test olaylarınıda anlayamıyorum, bi dünya lastik kullandım fiyat performans olayını en iyi t1r da aldım. herkes ku31 derken 2 sinide denedim aradaki fark bayağı hissedilirdi. t1r o paralara alınabilcek en güzel lastiklerden. ama 2009 yılında üretimi bitti yani 2010 da çıkmadı sıfır alacaksanız üretim tarihine dikkat edin. lastiktürk diye bir site ve yer var yerleri çamlıca taraflarında googledan arayarak bulabilirsiniz...
model bazında konuşmak lazım hepsinin çok güzel modelleri var ama tr ye gelmiyor ne yazıkki adamlar olan lastikleri sattıkları için getirmiyorlar
bzm kullanmaız la lastik testlerinde adamların onu söküp onu kullanması g meterlarla drift box tarzı gps destekli aletlerle zaman ve metrelere karşı test edip ölçmeleri en net sonucu verir
bana t1r iyi al diyen çok oldu ama nedense testlerde iyi değil
tekrar diyorum yanlış yönlendirme yapmayalım
o testleri senelerdir takip ederim cok nadir gercekçi oluyor ama biz tecrübe ederek
test ettik hepsini cıkar olmadan fiyat kullanım olarak tavsiye ediyoruz![]()
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
fiyatıda işin içine katarsak t1r bayağı iyi oluyor gibi duruyor
Teşekkürler
ben alacağım dedim ama kesin bir fiyat bilmiyorum T1R için
Nedir fiyatları?
Astra CDTi
Eyvallah
195/45/16 alacağım ben
onlarda olsa olsa 150 olur galiba
Astra CDTi
Lastik testlerine göre lastik almam diyordum. Ama bir kere yaptım o hatayı. Ama tekrar o hatayı yapmıycam. Adrenalin aldım. Tonla para verdim. Millet öve öve bitiremiyor lastiği. Yok sen ısıtamıyorsun yok bilmem ne oluyor. Lastiği ben ısıtamıyorsam Istanbul da bu kadar gün içi kilometre yaparak ve benim sürüş şartlarımda ne zaman ısınacak bilmiyorum. Lastik çok uzun ömürlüymüş müş. Toyo gibi 1 senede bitmiyormuş. Hani nerde lastik hiçbir varlık gösteremeden bitti tükendi. Şimdi tekrar gidip T1R alıcam. Biterse gene gidip alıcam. Ama ben artık yaz ve kış lastiğini ayıracam. T1R kış. Kısmetesede R888 yaz kullanıcam.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
bence kullanan arkadaşların fikirleri ile hareket et net teki ortalama ölçümlere bakma.. Drag ta Toyo harika bende almayı düşünüyorum
Dr.Ecu AntaLya
KU 31 de kullandım T1R da CF1 de kullandımToyo benden sorulur
![]()
T1R ısındıkça çok dhaa güzel tutar soğukken biraz kötüdürki ısınması an meselesi bi lastik agyet yumuşaktır diğer lastiklere göre biraz çabuk biter ama kesinlikle hakkını verir paranızın çok sessiz bir lastik bence.
Eğer ıslaktada perf. istiyorsan kurudada fena olmasın diyorsan CF1 derim ıslağı gayet güzel bi lastik bence hatta baya bi üstün derim ben çok memnundum ama yazın sıcak asfaltta biraz fazla patinaja sebep olur ama yinede tutar lastik yanlız kesinlikle su perf.dan çok memnundum.
KU31'e gelince T1R dan 2 kat daha sesli bir lastik ve T1R kadarda tutmuyor ama öyle uzun uzadıya kötülenicek gibi değil.
T1R dan gayet memnundum Kumho alıcağıma kesinlikle düşünmeden alırım.
T1R'ı körfez pistindede çok kullandık gayet memnunduk ordada
16"'te T1R fiyat 140 150 tl arası teki için.
16"te CF1 fiyatı 115 125 tl arası teki için
Fiyat ve performansı birbiriyle ölçülendirirsek T1R lastikler arasında alabileceğinizin en iyilerinden
Yazdıklarımın hepsi deneyimle sabittir![]()
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)