sahip olmayı çok istediğim bir araç çevresinde bu araçtan olan yada satılık gören bilenvar mı ?... varsa ne kadar merak ediyorum...
sahip olmayı çok istediğim bir araç çevresinde bu araçtan olan yada satılık gören bilenvar mı ?... varsa ne kadar merak ediyorum...
ülkemize ithal edildimi o ben tek gri bir tane görmüştüm onunda plakası yoktu.
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
vardı..
hatta hereke sahil ine cekerdı hep..
tr plakalıydı tabiki..
yanlışta hatırlamıyorsam kırmızı turuncu arası bı renktı galıba:S
edit:satarmı veya hala oralardamı bılmıyorum
alkanda var diye biliyorum..
bendenizin klibindede oynamıştı, dergilere test için verilmişti bi tanede sahibindende sarı renk satılık vardı bi kaç sene önce... az da olsa tr de var... alkanda olsa sahibindene koyardı sanırım oraya bir bakmak lazım...
valla geçen hafta kırmızı birtane vardı bilmiyorum yarın eve giderken daha dikatli bakarım.. ankarada siyah birtane var sık sık görüyorum..
bide speedster'in 1.3 CDTİ versiyonu vardı eco bilmem ne diye sanırsam prototip olarak kaldı martı kanat kapılara sahipti.
edit:harbi dediğim speclerde bir speedster varmış.Harbi ömürlük spor araç.
1.3 CDTI
660 kg ağırlık
250 km max hız.
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
üsküdara inerken sağ tarafta opel honda vs galeriler var oranın kapısında ve ara sırada içerde kırmızı bir araç yatıyo satılıkmı yoksa servisten birilerininmi bilemiyorum..
bir kac sene once kumburgaz civarinda gazlamistik bir speedster la, bende aradim bulamadim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)