User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
40 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: 2010 Mazda 3 & Ford Focus Hakkında Bilgi..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

2010 Mazda 3 & Ford Focus Hakkında Bilgi..

İyi günler.Abim 1-2 gün içerisinde bir araç alıcak sedan , dizel ve sıfır km araç istiyor fiyat max50.00TL aralığında.Yeni Mazda 3 sedan baktık bugün dizelleri 48k tl gibi bi fiyat sunroofsuz ve renk seçeneğinden dolayı biraz tereddütte kaldı.Bu araçlar hakkında bilgiye sahip olanlarınız varsa yardım edebilir misiniz?Yol tutuşu , yakıtı, parça temini, parça fiyatı sağlamlığı hakkında bilgiye ihtiyacımız var.
    1.6 109ps dizel ş.içi 4.8 ş.dışı 3.8 ort.4.5 gibi bi yakıt tüketimi olması lazım

Birde 2010 ford focus ghia full donanımlılar nasıldır.Sedan düşünüyoruz fakat focus olursa hbde alabilir.Bu araç hakkındada bilgiye ihtiyacımız var.Yardım ederseniz sevinirim.
    Abim arac alırken fazla arastırmaz o yüzden ben konu açıyım dedim.Birazda aciliyeti var.Heran bi arac alabilir.Almadan önce sizede bi sorayım dedim.Şimdiden teşekkürler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ford almayın bence..
    vw neden düşünmüyor sunuz?

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    mazda 3 teki motor focustakiyle aynı diye biliyorum ben zaten ortak platform araçlardı sanırım.

tip ve kalite olarak mazda derim, vw de mantıklı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi mazda ile focus aynı şaseyi aynı yurur aksamı dizelde aynı motoru vs vs araclar neredeyse aynı fabrikadan cıkmıs gibiler

sizin burada yapmanız gereken hangisinin goruntusu sizi daha cok cezbediyor hangisinin fiyatı daha uygun hangisinin donanımı daha fazla ona bakmak sahsen ben olsam bu karsılastırmada oyle yapardım...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ford almayın bence..
    vw neden düşünmüyor sunuz?
    Ford neden almayalım sorun çıkartır mı?

vw golf ve jetta düşünüyorduk golfün iç aksamını jettanında iç dış görüntüsünü beğenmedi abim birde almışken full alalım diyoruz fullleride bütçemizi aşıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmet3425 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdi mazda ile focus aynı şaseyi aynı yurur aksamı dizelde aynı motoru vs vs araclar neredeyse aynı fabrikadan cıkmıs gibiler

sizin burada yapmanız gereken hangisinin goruntusu sizi daha cok cezbediyor hangisinin fiyatı daha uygun hangisinin donanımı daha fazla ona bakmak sahsen ben olsam bu karsılastırmada oyle yapardım...
    mazda3 ü bugün sipariş vericektik fakat benzinli 105ps full araç koltuk ısıtma sunroof vs 45k tl renk seçeneğide vardı abim dizel istedi dizelde renk bulamadık sunroofsuz normal bi orta sınıf donanımlı araç 48k tl istediler araçtan soğudu gibi benzinli araç istemiyor 2.elde olmaz diyor seçenekler çok az bekliyoruz.

Alıntı lewo_rolla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mazda 3 teki motor focustakiyle aynı diye biliyorum ben zaten ortak platform araçlardı sanırım.

tip ve kalite olarak mazda derim, vw de mantıklı.
    vw dediğim gibi düşünmüyor abim.Mazda olucak gibi sunroof ve renk seçeneğinden dolayı biraz tereddütte kaldık.Bakalım hayırlısı artık.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı omR35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ford neden almayalım sorun çıkartır mı?

vw golf ve jetta düşünüyorduk golfün iç aksamını jettanında iç dış görüntüsünü beğenmedi abim birde almışken full alalım diyoruz fullleride bütçemizi aşıyor.
    ford sorunlu evet.. eniştemlerin sıfır aldıkları 2005 model C-max dizel turbosundan enjektörüne kadar her yeri bozuldu.. corolla auris alıp takasla kurtuldular.. hem döşemeleri de çok kötüydü.. ford yaramaz.. (ömere selam )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ford sorunlu evet.. eniştemlerin sıfır aldıkları 2005 model C-max dizel turbosundan enjektörüne kadar her yeri bozuldu.. corolla auris alıp takasla kurtuldular.. hem döşemeleri de çok kötüydü.. ford yaramaz.. (ömere selam )
    Teşekkürler focusların turbosunun sorun çıkarttığını duymuştum.Mazda alıcak heralde.
    Bide ömere selam derken anlayamadım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teşekkürler focusların turbosunun sorun çıkarttığını duymuştum.Mazda alıcak heralde.
    Bide ömere selam derken anlayamadım
    forumumuza üye ÖmerRS isimli arkadaşımız fanatik Ford sevdalısıdır da.. onun kulakları çınlasın diye söyledim
    alırsın Ford, olursun Mort

tuttut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu 2 tercih arasında kaldıysanız mazda tercih edin . Ayrıca focusun bu yılın sonunda yeni kasası gelecek.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    forumumuza üye ÖmerRS isimli arkadaşımız fanatik Ford sevdalısıdır da.. onun kulakları çınlasın diye söyledim
    Anladım abi
    Fordtan vazgeçtik heralde mort olmayalım yakar sonra abim arabayı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tuttut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu 2 tercih arasında kaldıysanız mazda tercih edin . Ayrıca focusun bu yılın sonunda yeni kasası gelecek.
    Mazda oldu son kararımız kronik sorunu var mıdır bu araçların?parça temini,fiyatı nasıldır?Yokmu forumda kullanan bilgisi olan abim gidip yarın alabilir aracı sonra sorun çıkartmasın sıkıntıya gelemez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yeni astralar da çok güzel.. dizelleri haziranda gelecekmiş sanırım.. astrayı da düşünebilirsiniz.. ama fordu kafadan eleyin bence..

ocean0636 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu durumda Mazda cok daha mantıklı . 2005 de sıfır aldıgımız dızel focus un aklınıza gelebılcek her bır yerı degıstı turbosu,enjektorler,beynı, anlasmalı oldukları ıcın garantısını verdıklerı opetın yakıtındanda 4 mılyarlık parça degıstı sonunda Lanet Olsun dedım sattım Honda'yı aldım rahata kavustum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eledik abi eledik astra hb olduğu için beğenmedi abim dizel sedan sunrooflu araç istiyor.Mazda olucak gibi ben söylerim ona artık kendi versin kararını ford hakkında istediğim cevabı aldım fakat mazda hakkında kimsenin bilgisi yok sanırım.Herkese teşekkürler.
    Yarın öğlene kadar bekleyelim belki mazdacı biri çıkar aydınlatır bizi sonrası zaten beni aşar kendi yapsın abim seçimini.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ocean0636 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu durumda Mazda cok daha mantıklı . 2005 de sıfır aldıgımız dızel focus un aklınıza gelebılcek her bır yerı degıstı turbosu,enjektorler,beynı, anlasmalı oldukları ıcın garantısını verdıklerı opetın yakıtındanda 4 mılyarlık parça degıstı sonunda Lanet Olsun dedım sattım Honda'yı aldım rahata kavustum

Teşekkürler.Daha fazla üstüme gelmeyin vazgeçtik forddan
    bizde civic düşünüyorduk hatta şuanda 05 civic kullanıyoruz fakat yakıt durumu ve trafikte bayağı çoğaldığı için yeni civic abim istemedi.Mazdada fiyatta hiç pazarlık yapmıyor bugün o kadar uğraştı 500-600 tl anca düştü.Yarın gidelim bi pazarlığa oturalım olursa veririz siparişimizi.

Killah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    OmerRS yazmasin bence sahsen ben mazda yerine baska birsey dusunurdum. Ford her ne kadar cok sevmesem de gayet guzel ve kaliteli geliyor. Bizim var 1.6 benzinli 29bin km'de daha bir kere sorun yaratmadi. Tabi dizel dusunuyorsaniz bilemicem.

ocean0636 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teşekkürler.Daha fazla üstüme gelmeyin vazgeçtik forddan
    bizde civic düşünüyorduk hatta şuanda 05 civic kullanıyoruz fakat yakıt durumu ve trafikte bayağı çoğaldığı için yeni civic abim istemedi.Mazdada fiyatta hiç pazarlık yapmıyor bugün o kadar uğraştı 500-600 tl anca düştü.Yarın gidelim bi pazarlığa oturalım olursa veririz siparişimizi.
    Bende yaklasık 6 ay once falan 2010 makyajlı yenı cıvıc aldım premınıum(sunroofsuz elegance dıyebılırız makyajlılarda premınıum ve elegance ın tek farkı sunroof artık). Yakıt konusuna acıklık getıreyım ılk 9-10k dengesız yakıt degerlerı oluyor ılk ucretlı bakımından sonra duzene gırıyor tum degerler suanda aracım 16k de basarsan yanı sureklı redlıne gıdersen 10lıtre cıvarı yakıyor, eger basmadan ve o ekranda cıkan oklara gore vıtes atarsan 6-7 lıtre arası yaktırmak mumkun, Bu soyledıgım degerler sadece sehır ıcı, ***** sehırler arası cok daha az yakacaktır .
    6 yıl 150k garantısı mevcut ve bakımları dızellere gore cok daha ucuz(yarı yarıya) yanı eger sureklı redlıne kullanılmazsa ok ısaretlerıne gore vıtes atılırsa vs. bakım ucretlerı,sorunsuzlugu,2. el pıyasası falan gıbı yonlerı ıle dızelle arasındakı cok az olan yakıt farkını fazlasıyla kapatıyor Honda
    Çünkü Ford da yanı 1.6 109 dızel motorlar bıle sakın kullanımda 5-6 arası yakıyor..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ford kullanan birisi olarak cok tavsiye ederim neden onun gibi yol tutan onun gibi freni
    olan o segmente araba olan varsa cıksın

yok orası yok burası kullanmadan yorum yapıyorlar

chipledim iki sene daga bayıra vurdum tık demedi
    İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)