İyi günler.
Bu gün Çankaya yıldız taraflarında bir kadın aracıma vurup kaçmış. Tamponu dağıtmış. Plakası 06 BL ile başlıyor diyorlar. Siyah bi c4. Citroende tanıdığı olan var mı? Servis kayıtlarından bakabilir miyiz? Ne yapmamı önerirsiniz.
İyi günler.
Bu gün Çankaya yıldız taraflarında bir kadın aracıma vurup kaçmış. Tamponu dağıtmış. Plakası 06 BL ile başlıyor diyorlar. Siyah bi c4. Citroende tanıdığı olan var mı? Servis kayıtlarından bakabilir miyiz? Ne yapmamı önerirsiniz.
çok geçmiş olsun, etrafta her hangi bir kamera falan varmıydı acaba ? benim direk aklıma bu geldi.
çok geçmiş olsun
Bir iki defa başıma gelmiş bir durum hemde gözümün önünde fakat elden ne gelir.En iyisi polis'e bildirmek durumu,esnafa fln sorsaydınız oralarda işi olan biri yapmıştır belki.
Gecen ay bir arkadasimin mercedesine biri carpmis park halindeyken...Sol kapida ciddi hasar vardi..Carpan kisi ozur dileyip vaktinin hic olmadigini belirterek sahsi kartini on cama koymus..( usa)
Egitim ve saygi sart..Gecmis olsun.
bizim arabaya da yandan çizdire çizdire gitmiş şerefsizin teki işin kötüsü olayı sonradan farkettik ne zaman nerde olduğunu da bilmiyoruz böyleleerinin de daha kötüsü başlarına gelir inşallah da anlarlar ne *** yediklerini![]()
cebindende bişey çıkmayacak aslında trafik sigortası senin masrafını ödüyor, neden kaçıyorlar anlamıyorum
bu arada bizim eski araca da birisi çarpmıştı ama o da kart bırakmıştı, yaptırdı sonra
Benimde başıma geldi ben tam plakayı polise verdim birşey çıkmadı. Boşuna uğraşma bu işlerle... Paşa paşa yaptırıcan
Everyday I ** Çapulling!!!
geçmiş olsun.. etrafta detaylı bi kamera aramasına çıkın derim oradan tespit etmeye çalışın
"Ve her millet, icraatına tahammül ettiği yönetimin mesuliyetine ortaktır."
Bir çok kez park halindeyken basıma bu gibi şeyler geldi.
Bi gun engelli bir arkadasımız elektrıkle calısan tekerlekli sandalyeler var ya gecerken surtturmuş 1 saat benı beklemiş ozur dılemek ıcın...
Bi gün de arabayı yeni boyadan çıkartmıştım aksamında kapıdan hafif vurmuştu biri...Sileceğe numarasını filan bırakmıştı.
Allahtan hep iyi niyetli insanlara denk geldim...Ama bi o kadar da i...nin teki var.
Bu gibi durumda analı avratlı sövmekten başka bir sey elden gelmiyor...
Geçmiş olsun...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)