si aracımıza 3ve 4 takmak ıstıyoruz si nin ve crx sin diş sayılarını bılen varmı arasında kac dıs vardır 3 ler ve 4ler arasında yardımcı olabılecek arkadas varsa sevınırım
si aracımıza 3ve 4 takmak ıstıyoruz si nin ve crx sin diş sayılarını bılen varmı arasında kac dıs vardır 3 ler ve 4ler arasında yardımcı olabılecek arkadas varsa sevınırım
hic bilgisi olan arkadas yokmu herkes bos konusuyormus ozaman anlasıldı
diş sayısını bileni zor bulursun herkes alır takar.daha önceden denenmiş bir sistem olduğu için kimse diş sayısını saymaz. bu ara hayırdır kendin ostimdemi yaptımayı düşünüyorsun
olmazsa olmazlarda si için yürütmek istiyosan bu iki dişli can damarıdır şaşırtıcak seni ilk tepkisi..dolu konuşanlar illaki yazar bi şeyler..dişli sayısını inan bilmiyorum kusura bakma..ama tak bu dişlileri..
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
Bu sitede herkez boş konuşuyorsa ben bildiğim halde söylemiyim o zaman size siz kendiniz bulun bizim boş konuştuğumuz cümlelerle değil kendiniz deneyimleyip bilginizle doldurun daarcığınızı.
Eğer siteden sorduğunuz soruyu bilenleri ama her konuya yetişip görmeyenlerden cevap isterseniz yardımcı olurum
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
Bladerk die arattir bırak crx dişlisini sana d serisinin kuantum fiziği ile ilgili bütün verileri çıksın.
kussura bakmayın arkadaslar diş sayısını bılmenızı beklemem benım hatam pardon saygılar bız ısımızı hallettık denemeden olmuyor anlasıldı herkes degısık bırsey soyluyor
cok komiksin angorali kardesim![]()
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye