Arkadaşlar değişken geometrili turbolara boost cont. takan deneyen sonuç alan oldu mu? Normal westgate e uygulandığı gibi uygulanabiliyor mu? Problem yaşar mıyız? Teşekkürler.
Arkadaşlar değişken geometrili turbolara boost cont. takan deneyen sonuç alan oldu mu? Normal westgate e uygulandığı gibi uygulanabiliyor mu? Problem yaşar mıyız? Teşekkürler.
Tecrübe eden yok sanırım
vnt tiplide emiş var wastegatede
www.egeturbo.com
Turbo asker
Yani? 10krktr
www.egeturbo.com
Turbo asker
Balıklarla ve Belkilerle değil kesinlerle uğraşalım![]()
mekanik olarak değilde elektronik olarak kontrol edebilirsen daha iyi sonuç alabilirsin, yeni tip vgt vnt turbolar elektronik yada yarı elektronik unitelerle kontrol ediliyor eskileri pnomatikti yada hirdolik olanları vardı yeni tipte olanları ems ile emsden alabileceğin analog çıkışla yapabilirsin ama bunun için baya bir veriyi kullanman gerekir tps sıcaklık atmosfer basıncı motor sıcaklığı vs vs normal de bu şekilde çalışıyor yeni nesil değişken geometrlili turbolar tabiki sadece açma kapanma devirleriyle oynanabilir yapanlar mevcut özellikle dizel araçlarda yalnız neyi nasıl yapman gerektiği önemli
körler sağırlar
Bu kadar abartı bir şey düşünmemiştim. Sadece araya mbc veya elektronik girerek (normal turbolar gibi) basıncı artırma veya sabit tutma yoluna gidilmesi düşüncem.
ben de booşt controller şipariş vermeyi düşünüyorum ama hangi marka hangi model bilemiyorum...kulaktan dolma bilgilerle yorum yapan değil de tecrübe şahibi kişilerin önerilerini alabilir miyim?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)