kia cerato dizel
gazı kökleyince stop edior sollamaya fln çıkmak imkansız
ankara da kime gidilir ne yapılır ?
kia cerato dizel
gazı kökleyince stop edior sollamaya fln çıkmak imkansız
ankara da kime gidilir ne yapılır ?
yok hayır :S
ankarada kime gidilir peki yabancıyım çünkü
yakıt sistemin ile alakalı çıkacak yüksek ihtimalle..Enj lerden biri su koyuvermiş..
ostim URAZ iş yapar..
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
saolasın abi bi gitsin bakalım bugun araç oraya ne çıkacak
arıza yapan benim araç , yönlendirme yapan arkadaşlara çok teşekükrler ,
Kötü mazottan dolayı yarı depoya yakınken bi kesme yapmıştı önce cuma günü.Sonra da yolda birden stop etti , bi iki kere daha çalıştırıp ilerleyice bolu tünel girişinde hepten sukoyu verdi , allahtan tünel içinde değilde önceden yaptı.Sonra mazot koyduk başka bi tamirciyle , katkı koyduk , ilerledik yine yaptı ankaraya doğtu , mazot full ve katkı var şuan ama diken üstündeyim yine.Araç yükte değilken devirlenmede , veya çekişte herhangi bi problek yok.Motor sesinde veya dumanda da bi değişiklil yok ama arıza ışığı yanıyo şuan.
Sabahtan kia servise geldim , servisteyim şimdi(şaşmazdaki).mazot filtresiyle ilgili bi problemmiş , Ön kulelelerin yanında bi pompa vardı arada bi basıp hava alıyodum , commonrail sanıyodum ben onu ama mazot filtresiymiş.Onla alakalı bi problemmiş.Öğleden sora kesinleşicek , önemli bişey olmaz inşallah.
kanka dizel sorun yaptımı korkacaksınbak clioyu attım çöpe
![]()
dikenüstü takılıyorum şuan servisin cafesinde, öğlen yemeide verdiler ama kesin bi kumpas var
sonuç çkmadı daha.
yemek mi verdiler hahahahaha belli oldu problem![]()
enjektör falan çıkmasında
mazot filtresi olsun en azından
öğlen yemeği falan verdilerse sakat
birazdan j&b ve napoliten çikolata serviside başlarsa kaç oradan![]()
Burak ÇAPKAN
Volkswagen Ticari Araç Satış
Büyük ihtimal enjektörden aynı sorun benim başımada gelmişti yanız bende yatak sesine benzer bi seste geliyodu aşırı yüklenmede
Kötü mazottan olmustur, umarım mazot filtresi ile kurtarırsın![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Evet pompa da olabilir, masraflı da olur biraz![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
o kadar germeyin adamı ya ben her servise gittiğimde öğlen yemeği yiyorum
umarım mazot filtresiyle atlatırsın sadeceenjektör ve/veya pompada da bişey varsa bence de kaç ordan
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)